Οι Έλληνες στέλνουν στην Ευρωβουλή αυτούς που τους προτείνουν τα κόμματα για να υπερασπίζονται την Ελλάδα όχι να την κατηγορούν και να πανηγυρίζουν όταν μας κάνουν αρνητική κριτική

Όπως πάντα μες στην τρελή χαρά μερικά από τα κόμματα στην Ελληνική βουλή επειδή λέει καταδίκασαν την Ελλάδα σε ένα ψήφισμα σαν παρατήρηση, το οποίο όμως μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις σε παροχές της Ευρώπης στην Ελλάδα. Δηλαδή αν αύριο μας κόψουν την επιδότηση και είναι αυτοί που σαν άσχετοι πανηγυρίζουν σαν να έδιωξαν τον Μητσοτάκη κάνοντας τον ντα, είναι κυβέρνηση τι θα κάνουν, ποιος θα χάσει, ο Ελληνικός λαός είναι πάντα ο χαμένος και αυτοί παίρνουν 25.000 τουλάχιστον τον μήνα συν τα τυχερά τους και άλλα έξοδα παραστάσεων. 

Ο Κασσελάκης συνεχίζει την μόνιμη τακτική αυτών που θέλουν να καταστραφεί η Ελλάδα με οποιονδήποτε τρόπο μπας και γίνουν κυβέρνηση. Ποτέ βέβαια δεν θα ψάξουν γιατί πέφτει το κόμμα τους ή δεν έχει άνοδο από την φθορά της ΝΔ που δεν είναι πια και η καλύτερη κυβέρνηση, έχει τις αδυναμίες της, αλλά αυτοί είναι εντελώς άσχετοι, κρίμα για την χώρα

Κώστας Ζουγρής 

Ο κατήφορος της κυβέρνησης της ΝΔ δεν έχει τέλος, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του με την οποία σχολιάζει τις αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην χώρα μας.

«Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον εκνευρισμό ούτε τον πανικό τους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και εξηγεί «Επιτίθενται στους Έλληνες ευρωβουλευτές που υπερψήφισαν το ψήφισμα με το οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδικάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις κατάφωρες παραβιάσεις του Κράτους Δικαίου και της Ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα».

Συνεχίζοντας επιτίθεται στον υπουργό Επικρατείας, ‘Άκη Σκέρτσο: «Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Επικρατείας, ‘Άκης Σκέρτσο, καταφέρεται κατά των Ελλήνων ευρωβουλευτών με εκφράσεις που θυμίζουν σκοτεινές και θεσμικά επικίνδυνες εποχές. Ο κ. Σκέρτσο παραλείπει να αναφέρει ότι το ψήφισμα ενέκριναν συνολικά 330 ευρωβουλευτές από πέντε Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μεταξύ των οποίων και επτά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία. Επιτίθεται δε στους ευρωβουλευτές που προασπίζονται το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, αντί να απαντά αν η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με τις αυστηρές συστάσεις του ψηφίσματος».

Κλείνοντας υποστηρίζει: «Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να διδάσκεται από τα λάθη της, δυστυχώς γίνεται ακόμη πιο αλαζονική, τοξική και επικίνδυνη. Ο κατήφορός της δεν έχει τέλος.».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ