Η Καρυστιανού μπορεί να διαλύσει το πολιτικό μας σύστημα και οι βαρεμένοι το απολαμβάνουν, γιατί νομίζουν ότι Ελλάδα=Μητσοτάκης
Σύσσωμη η αντιπολίτευση εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια κάνει ότι μπορεί ώστε να μπορέσει ένας πολιτικός κομήτης να αγγίξει για πρώτη φορά την Ελλάδα και να διαλύσει όσα έκτιζαν οι πολίτες της για δεκαετίες που μας έδωσαν ακόμα και την ευκαιρία να κυβερνήσει ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα μία παιδίατρος με μόνο προσόν τον καταγγελτικό λόγο της εναντίον κάθε νομιμότητας κατάφερε να αποτελεί την μοναδική ελπίδα για απομάκρυνση από την εξουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ.
Όλη η αντιπολίτευση σχεδόν την προώθησε στην Ευρωπαϊκή ένωση, ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ και η Κωνσταντοπούλου στην Ελλάδα βοηθώντας την να δημιουργήσει την εντύπωση ότι θα μπορούσε να παίξει πολιτικό ρόλο, αυτή όπως θα μπορούσε κάθε άνθρωπος, απλά την ψώνησε και θα της βγει σε καλό αφού από ένα τίποτα θα γίνει ίσως το Νο 2 στην Ελλάδα, κάτι που δεν πέτυχε ποτέ μία γυναίκα στην πολιτική μας ζωή. Κάτι σαν την Βασίλισσα Φρειδερίκη για να γελάσουμε και λίγο.
Όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι το πιθανότερο είναι να ψηφισθεί σαν δεύτερο κόμμα αυτό που θα δημιουργήσει σε σημαντικά χειρότερη εκδοχή από αυτό που έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία έφτιαξε ένα κόμμα στο οποίο δεν ξεχωρίζει κανείς, εκτός από αυτήν σαν πολιτικό πρόσωπο, η Καρυστιανού, δεν ξεχωρίζει ούτε η ίδια αφού απλά είναι μια δυστυχισμένη μητέρα που έχασε το παιδί της κάτω από τραγικές συνθήκες.
Το να γίνει δεύτερο κόμμα αυτή η σούπα που θα μας παρουσιάσει και η οποία λογικά θα είναι φτιαγμένη με τα ακροδεξιά και θρησκόληπτα υλικά που κίνησαν τις φιλοδοξίες της θα οδηγήσει ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ σε διάλυση, αφού ο Ανδρουλάκης αρνείτε να εγκαταλείψει την εξουσία αφού δεν τραβάει σαν ηγέτης και ο χρόνος έκαψε την Διαμαντοπούλου, η οποία δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη πολλών στο κόμμα της, ο Γερουλάνος κι αυτός δύσκολα θα σηκώσει και πάλι κεφάλι, ενώ ο Δούκας που δειχνει ότι μπορεί να τους ξεγελάσει και να τους πάρει το κόμμα είναι άχρηστος για τέτοια αξίωμα σε ένα ιστορικό κόμμα. Είναι ένας λαϊκιστής Γ' κατηγορίας που αντιγράφει, οχι άσχημα Τσίπρα και Α. Παπανδρέου, ο κόσμος είναι τόσο απελπισμένος που μελλοντικά θα τον προωθήσει με το ΠΑΣΟΚή άλλο κόμμα, αυτός δεν έχει ενδοιασμούς μπορεί να κολλήσει και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Θα τολμούσα να πω ότι σ' αυτή τη φάση θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να επιχειρήσει μια ολόκληρωτική αλλαγή με την επιλογή κάποιου νέου όπως ο Δημήτρης Μάντζος στην εξουσία και να επενδύσει στο μέλλον.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαφανισθεί ενώ ο Τσίπρας θα χάσει το πλεονέκτημα που φάνηκε ότι έχει αρχικά και θα μπορούσε να τον οδηγήσει ακόμα και στη δεύτερη θέση.
Η Κωνσταντοπούλου θα έλθει 4η ή 5η και θα εξαντληθεί αρκετά η δυναμική της.
Από όλη αυτή την ιστορία δείχνει ότι στις επαναληπτικές εκλογές που μάλλον θα ακολουθήσουν κερδισμένος θα είναι ο Μητσοτάκης τον οποίο θα προτιμήσουν όσοι θα φοβηθούν την αβεβαιότητα που του προσφέρουν τα υπόλοιπα κόμματα λόγω της περιορισμένης δυναμικότητας που θα έχουν.
