Πάει και ο Μητσιάς, θύμα δηλώσεων. Ίσως ζούμε το αντίθετο του Μακαρθισμού

Πάει και ο Μητσιάς, η χωροφυλακή του διαδικτύου του επιτέθηκε για δηλώσεις του. Ίσως ζούμε το αντίθετο του Μακαρθισμού, ο κόσμος πλήττει και ψάχνει αιτίες να γίνει κάποιος. Εισαγγελέας του διαδικτύου είναι ένα αξίωμα, έστω και βρώμικο σαν τα σκουπίδια

Ο Φόβος έχει αγγίξει τους πάντες, κανείς δεν τον υπερασπίζεται. 

 

 

 

Video Url

 

** Ο Μανώλης Μητσιάς μέσα από ανάρτησή του στο Facebook θέλησε να διευκρινίσει τι εννοούσε σε πρόσφατη δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους στην όποια ανέφερε ότι «δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί». Η δήλωση αυτή του τραγουδιστή προκάλεσε αντιδράσεις, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι απομονώθηκαν από την υπόλοιπη συνέντευξή του φράσεις. 

Στη συνέντευξή του στο «Έλα Χαμογέλα» μεταξύ άλλων είπε: «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλεί». 

Η απάντηση του μετά τις αντιδράσεις
 
«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα», έγραψε αρχικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο Μανώλης Μητσιάς και πρόσθεσε: 

«Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί. Μιλώντας γι αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.

» Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν».