Η αποθέωση της σοκολάτας. Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Wonka» με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet

Instagram @wonkamovie

Το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο μιούζικαλ φαντασίας του Paul King, «Wonka», με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet ως τον διάσημο ιδιοκτήτη εργοστασίου σοκολάτας Willy Wonka, κυκλοφόρησε χθες.

Η ταινία «Wonka» είναι prequel του μυθιστορήματος του Roald Dahl του 1964, «Charlie and the Chocolate Factory», το οποίο μετατράπηκε σε ταινία το 1971 με τίτλο «Willy Wonka & the Chocolate Factory», σε σκηνοθεσία Mel Stuart και με πρωταγωνιστή τον Gene Wilder στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Chalamet μίλησε πρόσφατα για τον ρόλο του στη νέα ταινία του King και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την κλασική ταινία του Stuart. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκδήλωση «Warner Bros CineEurope» στη Βαρκελώνη για να μιλήσει για τις επερχόμενες παραστάσεις του.

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μεγάλωσα με την ταινία του Gene Wilder», είπε ο Chalamet όταν πήρε το οκ από τον King για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός σημείωσε πώς ο Wonka θα είναι το  prequel ολόκληρης της ιστορίας.

«Η ιστορία έχει να κάνει με το πως ο Willy έγινε τελικά Wonka», είπε. Ο Chalamet είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Vogue ότι ανυπομονούσε να δείξει στους νεότερους θαυμαστές του κινηματογράφου μια «αισιόδοξη ιστορία σε έναν κόσμο γεμάτο άγχος και φόβο».

«Το να παίξω σε μια ταινία που έχει ένα μη κυνικό νεανικό κοινό, ήταν μεγάλη μου χαρά», είπε ο Chalamet. «Γι’ αυτό με τράβηξε. Σε μια εποχή έντονης πολιτικής ρητορικής, όταν υπάρχουν τόσα πολλά άσχημα νέα όλη την ώρα, ελπίζουμε ότι ένα κομμάτι σοκολάτας θα σας δώσει απόλαυση. Αυτός είναι ένας Willy γεμάτος αισιοδοξία, ελπίδα και επιθυμία να γίνει ο καλύτερος σοκολατοποιός».

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας «Wonka» του Paul King, με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet.

 

Video Url