Είναι πολλά τα λεφτά για την διαφήμιση 'Μένουμε σπίτι', θα μάθουμε ποιος τα πήρε;

Είναι πολλά τα λεφτά για την διαφήμιση 'Μένουμε σπίτι', θα μάθουμε ποιος τα πήρε;

Μεγάλη διαμάχη στο διαδίκτυο για το πού πήγαν τα λεφτά της καμπάνιας 'Μένουμε σπίτι', έντυπα προσκείμενα φιλικά στην αντιπολίτευση φωνάζουν ότι τα λεφτά τα πήραν φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, παρουσιαστές και διάφοροι άλλοι γράφουν ότι τα μέσα θα προβάλλουν δωρεάν την διαφήμιση. Ας το δεχτούμε, ποιος πήρε όμως τα 11.000.000; η Initiative που είναι το Media Shop που έχει πάρει την καμπάνια τι τα έκανε αυτά τα χρήματα; πώς τα μοίρασε και σε ποιους.

Η αλήθεια είναι ότι οι 5-10 οικογένειες που ελέγχουν όλα σχεδόν τα ΜΜΕ της χώρας έχουν πολλά μέλη και πολλές ανάγκες, χρειάζονται βοήθεια, εμείς με το 1 ευρώ που ζητάμε είμαστε πιο φουκαράδες και από αυτούς στα φανάρια..

Εμείς που αγωνιζόμαστε να επιζήσουμε διαβάζουμε για τα εκατομμύρια και ζαλιζόμαστε. Συμπληρώσαμε 45 χρόνια παρουσίας, έχουμε 1.000.000 επισκέπτες κάθε μήνα, μας αγνοούσε η προηγούμενη κυβέρνηση, μας αγνοεί βέβαια κι αυτή, αφού δεν ανήκουμε σε κανέναν. Αν ανήκαμε σε κάποιο κόμμα, όλο και κάτι θα τσιμπάγαμε, τώρα όλοι μας αγνοούν και με βρίζουν και οι δικοί μου ότι ζητιανεύω.

Τηλεφώνησα στο υπουργείο υγείας για την διαφήμιση, μου είπαν ότι υπεύθυνος είναι ο ΕΟΔΥ, τηλεφώνησα εκεί και έχουμε μείνει ότι θα μου τηλεφωνήσουν να με ενημερώσουν, για το ποιος είναι υπεύθυνος και το τι θα γίνει.

Δυστυχώς αυτό το κράτος παραμένει πάντα κράτος συντεχνιών, να την βάλουμε κι εμείς τζάμπα την διαφήμιση, αν μας την στείλουν, αλλά ας μας πουν τι έγιναν τα 11.000.000, όχι τα 11 ευρώ που μας έκαναν δωρεά χθες.

Το ξέρω είμαι γκρινιάρης, ο κορονοϊός ίσως σταματήσει την γκρίνια μου.

Κώστας Ζουγρής

Σκεφτόμουνα ποιο τραγούδι να βάλω και βάζω αυτό που ακούω τώρα στο ράδιο, καληνύχτα, μόνος μου τα γράφω, μόνος μου γκρινιάζω.

Γίνε φίλος στην ομάδα μας