Sex Pistols : Επανενώνονται χωρίς τον Johnny Rotten

Sex-Pistols-Nevermind-the-Bollocks.jpg

Ποιος είναι ο μουσικός που θα τον αντικαταστήσει;

Τα εναπομείναντα αυθεντικά μέλη των Sex Pistols, Steve Jones (κιθάρα), Paul Cook (τύμπανα) και ο αυθεντικός μπασίστας Glen Matlock, θα αποδώσουν όλο το θρυλικό Nevermind the Bollocks, κατά τη διάρκεια δύο φιλανθρωπικών συναυλιών τον Αύγουστο. Οι συναυλίες γίνονται για τη βοήθεια του συναυλιακού χώρου Bush Hall στο Δυτικό Λονδίνο, ο οποίος και απειλείται με λουκέτο. Τα μέλη έχουν σταματήσει να έχουν σχέση με τον Johnny Rotten, όταν ο τελευταίος κατέθεσε μήνυση για να σταματήσει η χρήση της μουσικής του γκρουπ στη σειρά "Pistol", η οποία βασιζόταν στα απομνημονεύματα του Jones. Ο Rotten (John Lydon το πραγματικό του όνομα) δήλωσε πως η δίκη αυτή τον κατέστρεψε οικονομικά.

Μιλώντας στην Telegraph, ο Lydon είχε πει χαρακτηριστικά : "Σοβαρά, είμαι σε κατάσταση οικονομικής καταστροφής. Δεν έχω αποταμιεύσεις, δάνεια ή συντάξεις. Δεν έχω τίποτα. Γ@@θηκα και έχω βουλιάξει πολλαπλώς"

Τον Rotten θα αντικαταστήσει ο Frank Carter που είναι frontman του γκρουπ "Frank Carter and the Rattlesnakes". Με πέντε studio albums, πολλά singles και εκρηκτικές live εμφανίσεις, το συγκρότημα είναι από τα πιο hot ονόματα στη σύγχρονη αγγλική punk σκηνή.