Bon Jovi : Σημαντικές αποκαλύψεις από τον Richie Sambora για το πρώην συγκρότημα του

Richie Sambora
Photo by Wikimedia Commons

Πολλά και διάφορα είπε ο Sambora για τους Bon Jovi και τη σχέση του με τον Jon

Στον απόηχο της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ των Bon Jovi "Thank You, Goodnight : The Bon Jovi Story", ο πρώην κιθαρίστας του γκρουπ Richie Sambora μίλησε στο show της γνωστής δημοσιογράφου Allison Hagendorf. Σε ερώτηση της Hagendorf για το τι θα άλλαζε σε σχέση με την αποχώρηση του από το συγκρότημα, ο Sambora ήταν σαφής :

«Μάλλον θα είχα φύγει νωρίτερα»

Συνέχισε δε λέγοντας : "Ίσως θα είχα φύγει κάνα δυο δίσκους πιο πριν. Νομίζω πως ο Jon πήγαινε προς μια κατεύθυνση που δεν ήθελε τόσο να είναι "συγκρότημα""¨.

Μιλώντας δε για τα πρώτα χρόνια της μεταξύ τους συνεργασίας, ο Sambora είπε χαρακτηριστικά :

"Από την αρχή ο Jon Bon Jovi είχε στο μυαλό του ένα είδος solo καλλιτέχνη σαν τον Bruce Springsteen ή τον Rick Springfield. Λίγο πριν κάνουμε το Slippery When Wet, γύρισα και του είπα σε φάση τελεσίγραφου : Έλα ρε φίλε, άσε με "μέσα". Πρέπει να το κάνουμε όλο αυτό ως μπάντα, αν θέλουμε να εισβάλλουμε στον πλανήτη και ο κόσμος να το δεχτεί"

Τέλος ο Sambora διαχώρισε ρητά τη θέση του από το ντοκιμαντέρ "Thank You, Goodnight", δηλώνοντα πως : "Πραγματικά δεν είχα καμία σχέση με αυτό. Διαφωνώ με πολλά πράγματα, αλλά δεν με ζορίζει κάπως".

Ο τελευταίος δίσκος του Richie Sambora με τους Bon Jovi ήταν το "What About Now" του 2013.