Twisted Sister : Το reunion φαίνεται να είναι κοντά!

Twisted Sister

Ο Dee Snider δήλωσε πως είναι σχεδόν αδύνατο να αρνηθούν τις προσφορές για την επανένωση του γκρουπ

Το reunion των Twisted Sister έχει περάσει από σαράντα κύματα όλα αυτά τα χρόνια, με τις έριδες μεταξύ των μελών να μην σταματούν, και με το θάνατο του drummer AJ Pero, το 2015, να έχει ακόμα το ειδικό του βάρος. Ο δε κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος Jay Jay French, είχε δηλώσει στη δημοσιογράφο Kylie Olsson πως είχε κουραστεί με τη μουσική βιομηχανία, την οποία και χαρακτήρισε ως "γ.... τρομακτική μπίζνα".

Ωστόσο ο τραγουδιστής Dee Snider έχει άλλη άποψη, καθώς πρόσφατες δηλώσεις του φαίνεται πως δίνουν ελπίδα στα εκατομμύρια των οπαδών του θρυλικού γκρουπ. Μιλώντας στο podcast "The Hook Rocks!", ο Snider δήλωσε τα εξής:

"Ως αποτέλεσμα όλων των συγκροτημάτων που αποσύρονται και πεθαίνουν, οι προσφορές για τα reunions αυτών που αντιστέκονται γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Έχουμε οκτώ χρόνια τώρα που δεν παίζουμε, χωρίς να σκοπεύουμε να επιστρέψουμε. Αλλά όπως λέει κι ο πατέρας μου "οτιδήποτε πριν από τη λέξη "αλλά" είναι βλακείες. Πως μπορώ να πεις όχι σε αυτό; Η κουβέντα μας έχει μεταφερθεί από το "ποτέ" στο "τι θα κάνουμε σε περίπτωση που μας κάνουν μια προσφορά που δεν μπορούμε να αρνηθούμε;". Προσέθεσε δε πως "υπάρχει μια ελαφριά συζήτηση που περιλαμβάνει personal trainers, δίαιτες και extension για τα μαλλιά. Είναι η πρώτη φορά που η συζήτηση έχει αλλάξει εδώ και 8 χρόνια".

Τέλος δήλωσε πως πλέον τα μέλη του γκρουπ είναι φίλοι, αφήνοντας πίσω τις όποιες διαφωνίες, κάτι που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στο πιθανό reunion.