Liam Gallagher : Το συγκρότημα του γιου του, support στην επερχόμενη περιοδεία του

Liam Gallagher, © Facebook

Η τουρνέ για τα 30 χρόνια από το "Definitely Maybe" των Oasis ξεκινάει αυτόν τον Ιούνιο

Σύμφωνα με δήλωση του στο X (πρώην Twitter), ο πρώην τραγουδιστής των Oasis, Liam Gallagher, θα κάνει οικογενειακή υπόθεση την επερχόμενη περιοδεία για την επέτειο του ιστορικού δίσκου του παλιού του γκρουπ "Definitely Maybe". Απαντώντας σε σχόλιο ενός fan, που δήλωνε ότι του αρέσει το συγκρότημα του γιου του Liam, Gene Gallagher, ο πατέρας Liam δήλωσε πως προτίθεται να τους δώσει θέση ως support σχήμα στην επερχόμενη περιοδεία.

Οι Villanelle, όπως λέγεται το συγκρότημα του Gene Gallagher, θα μοιραστούν το bill των support σχημάτων μαζί με τους Cast και τους The View. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κυκλοφορία από τους Villanelle, ωστόσο έχουν ήδη εμπειρία στο σανίδι καθώς περιόδευσαν μαζί με τους indie rockers "Overpass" από το Birmingham, ενώ προτίθενται να παίξουν σε όσα περισσότερα καλοκαιρινά φεστιβάλ γίνεται. Ο Gene, 22 ετών, έχει στους Villanelle καθήκοντα τραγουδιστή και κιθαρίστα.

Δείτε εδώ το tweet του Liam Gallagher :

Το κύριο στάδιο της περιοδείας του Liam Gallagher, για τον εορτασμό των 30 ετών από την κυκλοφορία του Definitely Maybe, θα ξεκινήσει την 1η Ιουνίου από την Utilita Arena, στο Sheffield της Αγγλίας.