Η Mariah Carey δεν φανταζόταν ότι το All I Want For Christmas θα γινόταν παγκόσμια επιτυχία

Copyright Instagram @mariahcarey

Η Mariah Carey δεν φανταζόταν ποτέ ότι ο κλασικός χριστουγεννιάτικος ύμνος της θα γινόταν μεγάλη επιτυχία, σχολιάζοντας τη δημιουργία του διαχρονικού κομματιού της καθώς αυξάνεται σε δημοτικότητα κάθε χρόνο.

Το εμβληματικό All I Want for Christmas Is You έχει αποδειχθεί όλο και πιο δημοφιλής τις τελευταίες δεκαετίες.

Η σούπερ σταρ τραγουδίστρια ηχογράφησε για πρώτη φορά το τραγούδι για το πρώτο της εορταστικό άλμπουμ, Merry Christmas, το 1994. Μιλώντας για το κομμάτι κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το περιοδικό W, η Mariah μίλησε για το πώς πρωτοβρήκε τους αρχικούς ήχους για το τραγούδι.

«Είχα ένα keyboard και, όχι, δεν είμαι σε καμία περίπτωση πιανίστας, αλλά μπορώ να βγάζω συγχορδίες όταν χρειάζεται. Δεν ήθελα να σχετίζεται με κάποια εποχή, οπότε δεν χρησιμοποιούσαμε ήχους εκείνης της περιόδου. Με αυτόν τον τρόπο, θα είχε ήχο κλασικό και διαχρονικό. Αλλά, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα γινόταν τόσο σημαντικό μέρος της ζωής μου».

Αποκάλυψε επίσης ότι της πέρασε από το μυαλό μήπως ήταν πολύ νωρίς στην καριέρα της για να κυκλοφορήσει ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ. Η 52χρονη Mariah, συνέχισε: «Εντάξει, η ιδέα να κάνω ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ ήρθε από τη δισκογραφική εταιρεία. Ήταν πολύ νωρίς στην καριέρα μου και νόμιζα ότι ήταν λίγο νωρίς για μένα να το κάνω αυτό, αλλά μου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα. Είχα κάποια πολύ στενάχωρα Χριστούγεννα ως παιδί, αλλά πάντα προσπαθώ να βρω το φως εκεί».

Αυτά τα σχόλια έρχονται αφού δέχτηκε κάποια αρνητικά σχόλια από τον συν-δημιουργό του All I Want For Christmas Is You. Σύμφωνα με τον Walter Afanasieff, η Mariah έχει πάρει όλα τα εύσημα για τη συγγραφή του κομματιού. Μιλώντας στο podcast Hot Takes & Deep Dives, ο 64ρονος μουσικός παραγωγός Walter δήλωσε: «Άρχισε να υπαινίσσεται το γεγονός ότί αυτή έγραψε αυτό το τραγούδι όταν ήταν μικρό κορίτσι. Αλλά γιατί δεν το είπε αυτό τα τελεταία 12 ή 13;»

«Είχαμε συμφωνήσει για το πώς γράφτηκε το All I Want For Christmas Is You. Δεν υπήρχε ποτέ καμία εναλλακτική ιστορία μέχρι πιθανώς πριν από 10 χρόνια. Δεν γνωρίζει αλλαγές συγχορδίας και θεωρία μουσικής ή κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί καν να ξεχωρίσει μια ελαττωμένη συγχορδία από μια έβδομη μινόρε σε έβδομη ματζόρε».

Video Url