Dave Grohl και Jack Black διασκευάζουν Rush και “The Spirit of Radio”

Dave Grohl και Jack Black (YouTube)

Ο Dave Grohl σε μια ακόμη ερμηνεία στις ετήσιες συνεδρίες του Χανουκά: Αυτή τη φορά, μαζί μτον Τζακ Μπλακ για μια διασκευή του "The Spirit of Radio" των Rush . Όπως με όλες τις παραστάσεις όλη την εβδομάδα, και αυτή ηχογραφήθηκε μπροστά σε ζωντανό κοινό στο Λος Άντζελες στο Largo στο Coronet.

Σε ένα σημείωμα που συνόδευε την κυκλοφορία του εξωφύλλου, ο Grohl έγραψε: «Η μητέρα του Geddy Lee ήταν τόσο περήφανη για τον γιο της που έβαλε αφίσες των Rush σε όλο το οικογενειακό τους κατάστημα και χάρισε άλμπουμ τους σε παιδιά που δεν είχαν χρήματα να τα αγοράσουν. Ως φόρο τιμής σε αυτήν την περήφανη μητέρα, σας δίνουμε — δωρεάν — το «The Spirit Of Radio» με τον Jack Black!»

Η επανάληψη του 2022 των Hanukkah Sessions των Grohl και Greg Kurstin περιλάμβανε επίσης διασκευές του "Spinning Wheel" των Blood, Sweat & Tears με τον Judd Apatow, "Get the Party Started" με P!nk, "The Things We Do for Love" των 10cc. με την Inara George, το «At Seventeen» της Janis Ian με την σχεδόν 17χρονη κόρη του Grohl, Violet, το «E-Pro» με τον Beck και το «Heads Will Roll» τους Yeah Yeah Yeahs με την Karen O.

Video Url