Τρίτη επιτυχημένη βραδιά Hanukkah για τον Dave Grohl και τον Greg Kurstin

Copyright Instagram @daveghrol

Έκλεισε και η τρίτη νύχτα του Hanukkah και ο Dave Grohl μαζί με τον Greg Kurstin επιστρέφουν με άλλη μια συμμετοχή στην ετήσια σειρά διασκευών Hanukkah Sessions. Αυτή τη φορά, το δίδυμο συνεργάστηκε με την συμπαίχτρια του Kurstin στους The Bird and the Bee, Inara George για να διασκευάσουν το The Things We Do for Love των 10cc.

Αυτή είναι η τρίτη ετήσια έκδοση των Hanukkah Sessions, που έχει ως σκοπό να γιορτάσει τη ζωή και το έργο Εβραίων μουσικών. Το The Things We Do for Love είχε διπλό ρόλο, τιμώντας το μόνιμο μέλος των 10ccs, Graham Gouldman, καθώς και τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Brooks Arthur, ο οποίος πέθανε νωρίτερα φέτος και στον οποίο αφιερώθηκε αυτό το τραγούδι. 

Προηγουμένως κατά τη διάρκεια των συνεδριών Hanukkah 2022, ο Grohl και ο Kurstin κάλυψαν το Spinning Wheel με τον Judd Apatow και το Get the Party Started με την P!nk και όλες οι παραστάσεις μαγνητοσκοπήθηκαν μπροστά σε ζωντανό κοινό στο Largo του Λος Άντζελες.

Πέρυσι, ο George και ο Kurstin γιόρτασαν το τέλος του Hannukkah και την αρχή της περιόδου των Χριστουγέννων με μια παράσταση Little Drummer Man με τον Dave Grohl.

Video Url