Η Gwen Stefani δηλώνει ανοιχτή σε επανασύνδεση των No Doubt

Wikimedia Commons / Lorie Shaull

Η τραγουδίστρια του επιτυχημένου hit, Just a Girl ήταν αρχικά η frontwoman του alternative rock συγκροτήματος No Doubt μεταξύ 1987 και 2004, όταν τελικά αποχώρησε για να ξεκινήσει σόλο καριέρα.

Ενώ οι No Doubt παραμένουν στον πάγο, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Wall Street Journal που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, η Gwen δήλωσε ότι είναι ανοιχτή για μια επανασύνδεση με τον κιθαρίστα Tom Dumont, τον μπασίστα Tony Kanal και τον ντράμερ Adrian Young.

«Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με τους No Doubt», αποκάλυψε. «Δεν έχουμε πραγματικά μιλήσει για να κάνουμε κάτι, αλλά νιώθουμε ότι όλοι είναι ανοικτοί, σωστά; Όλοι οι μουσικοί της δεκαετίας του '90, όπως οι Blink-182. Έκαναν μια περιοδεία οκτώ μηνών που εξαντλήθηκε σε περίπου πέντε λεπτά».

Η Gwen είχε επιστρέψει στους No Doubt το 2012, με το συγκρότημα να κυκλοφορεί το έκτο στούντιο άλμπουμ τους Push and Shove.

Η Stefani έχει κερδίσει τρία βραβεία Grammy. Το 2003, έκανε το ντεμπούτο της στη σειρά ρούχων της L.A.M.B. και επέκτεινε τη συλλογή της με τη σειρά Harajuku Lovers του 2005, εμπνευσμένη από την ιαπωνική κουλτούρα και μόδα. Το περιοδικό Billboard κατέταξε την Stefani ως την 54η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνιδα της δεκαετίας 2000–2009. Το VH1 την κατέταξε στην 13η θέση στη λίστα με τις «100 καλύτερες γυναίκες στη μουσική» το 2012. Μαζί με την δουλειά της με τους No Doubt, η Stefani έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως

 

Αυτή τη στιγμή η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να παίξει δύο συναυλίες στο The Venetian Resort του Λας Βέγκας για την Πρωτοχρονιά.

Εν τω μεταξύ, η World Tour 2023/2024 των Blink-182, η οποία βλέπει το ροκ συγκρότημα να επανενώνεται με τον τραγουδιστή/κιθαρίστα Tom DeLonge, πρόκειται να ξεκινήσει στο Μεξικό στις 11 Μαρτίου.

Video Url