Ο Dave Grohl με τον Judd Apatow και τον Greg Kurstin διασκευάζουν το Spinning Wheel των Blood, Sweat & Tears

Copyright Instagram @foofighters

Είναι το τρίτο μέρος της σειράς Hanukkah Sessions του Grohl και του Kurstin

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Dave Grohl γιορτάζει το Hanukkah συνεργαζόμενος με τον φίλο και παραγωγό Greg Kurstin για να διασκευάσει τραγούδια που έγιναν διάσημα από Εβραίους καλλιτέχνες.

Αυτή τη φορά, ο Grohl και ο Kurstin ηχογράφησαν τις διασκευές τους μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό στο Largo του Λος Άντζελες νωρίτερα αυτό το μήνα. Για αρχή, έπαιξαν ζωντανά το Spinning Wheel των Blood, Sweat & Tears, με τον Judd Apatow στα φωνητικά. 

Video Url

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, άλλοι ερμηνευτές ήταν οι P!NK, Violet Grohl, Beck, Karen O, Jack Black και Kyle Gass. Τα έσοδα από την παράσταση πήγαν στην Anti-Defamation League.

Το αρχικό Hanukkah Sessions, που ξεκίνησε το 2020, περιελάμβανε διασκευές των Beastie Boys (Sabotage), Drake (Hotline Bling), Mountain (Mississippi Queen), Peaches (Fuck the Pain Away), Bob Dylan (Rainy Day Women #12 & 35), Elastica (Connection), The Knack (Frustrated) και The Velvet Underground (Rock and Roll).

Για τη 2η σεζόν, ο Grohl και ο Kurstin διασκέυασαν τραγούδια των Lisa Loeb (Stay - I Missed You), Ramones (Blitzkrieg Bop), Barry Manilow (Copacabana), Van Halen (Jump), Amy Winehouse (Take the Box), Billy Joel (Big Shot), The Clash (Train in Vain) και KISS (Rock and Roll All Nite).