H Little Simz παρουσιάζει με βίντεο το νέο της άλμπουμ

Η Little Simz τελειώνει το 2022 με ένα βίντεο: Συμπίπτοντας με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ το περασμένο Σαββατοκύριακο NO THANK YOU, η Βρετανο-Νιγηριανή ράπερ μοιράστηκε σήμερα μια 11λεπτη ταινία μικρού μήκους με το ίδιο όνομα. Περιλαμβάνει πέντε τραγούδια από το άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων των "Heart on Fire", "X", "Silhouette", "Sideways" και "Broken".

Η Simz προσφέρει μερικά λόγια σοφίας προτού ξεκινήσει το βίντεο: «Το συναίσθημα είναι ενέργεια σε κίνηση», διαβάζει κείμενο στην οθόνη στα πρώτα δευτερόλεπτα, ακριβώς τη στιγμή που η μουσική πρόκειται να ξεκινήσει. «Τίμα την αλήθεια και τα συναισθήματά σου. Εξαλείψτε τον φόβο. Τα όρια είναι σημαντικά».

Οπτικά, το κλιπ σε σκηνοθεσία του Gabriel Moses είναι στο ίδιο επίπεδο με μια ταινία νουάρ μεγάλου μήκους, καθώς Η Little Simz ραπάρει σε μια σειρά από σκηνικά: Μαζί με μερικούς σύγχρονους χορευτές, στη θέση του οδηγού ενός αυτοκινήτου μια βροχερή νύχτα, σε ένα λίμνη νερού, κοιτάζοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη σε ένα πολυτελές αρχοντικό πάρτι.  γυρίστηκε στο Παρίσι έξω από το Chateau de Millemont και η διαχρονική, διακριτικά μελαγχολική ομορφιά της πόλης βρίσκει το δρόμο της στην οθόνη.

Video Url