Αβέβαιες οι συναυλίες για τον Ozzy μετά από χειρουργείο. «Απλώς δεν μπορώ να περπατήσω τώρα».

Copyright Instagram @ozzyosbourne

«Αν δεν έκανα τη χειρουργική επέμβαση, θα υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μείνω παράλυτος από τον λαιμό και κάτω».

Ο Ozzy Osbourne δεν έχει βγει σε περιοδεία από τότε που διάφοροι σοβαροί τραυματισμοί τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το δρόμο στα τέλη του 2018. Ενώ αυτή τη στιγμή έχει μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη για την άνοιξη του 2023, ο θρύλος του metal δεν είναι σίγουρος εάν θα μπορέσει να τιμήσει αυτές τις ημερομηνίες, λέγοντας: «Απλώς δεν μπορώ να περπατήσω πολύ τώρα».

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήτα πολύ δύσκολα για τον  Ozzy  Osbourne, ο οποίος προσβλήθηκε από σταφυλόκοκκο το φθινόπωρο του 2018. Έπαθε πνευμονία στις αρχές του 2019, την ίδια περίοδο που υπέστη μια σοβαρή πτώση στο σπίτι του, η οποία έβγαλε από την θέση τους μεταλλικές ράβδους που είχαν τοποθετηθεί προηγουμένως στην πλάτη του. Ταυτόχρονα, αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον στις αρχές του 2020. Τον Ιούνιο φέτος, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα για την οποία η σύζυγός του Sharon δήλωσε ότι «θα καθόριζε το υπόλοιπο της ζωής του».

Ενώ μπόρεσε να κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ με καλές κριτικές – το Ordinary Man και το Patient Number 9 - κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, τα πολλά προβλήματα τον εμπόδισαν να εμφανιστεί σε συναυλίες, παρά μόνο περιστασιακές. Αυτές περιλάμβαναν μια συμμετοχή έκπληξη στο κομμάτι Paranoid το περασμένο καλοκαίρι με τον Tony Iommi στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και ένα σετ δύο τραγουδιών στον αγώνα έναρξης του NFL τον Σεπτέμβριο.

Εμφανιζόμενος στο δικό του κανάλι Ozzy’s Boneyard στο SiriusXM , ο Osbourne συζήτησε τις προοπτικές μιας πιθανής περιοδείας. «Είναι τόσο σκληρό γιατί,  θέλω να βγω εκεί έξω», είπε. «Θέλω να το κάνω. Αυτή η επέμβαση που μου έκανε αυτός ο τύπος... δεν έχεις ιδέα πόσο δύσκολο είναι».

Συνέχισε λέγοντας, «Το θέμα είναι ότι το κεφάλι μου είναι εντάξει, η δημιουργικότητά μου είναι εντάξει, το τραγούδι μου είναι εντάξει, αλλά δεν μπορώ να περπατήσω πολύ τώρα».

Ο Ozzy συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να αρχίσω να σας λέω πόσο απογοητευτική έχει γίνει η ζωή. Είναι εκπληκτικό πώς τα πηγαίνεις στη ζωή και ένα ανόητο πράγμα μπορεί να τα χαλάσει όλα για πολύ καιρό. Ποτέ δεν έχω αρρωστήσει τόσο πολύ στη ζωή μου».

Ωστόσο, ο τραγουδιστής αναγνωρίζει ότι η χειρουργική επέμβαση τον κράτησε κάπως ευκίνητο: «Αυτός ο χειρουργός μου είπε ότι αν δεν έκανα τη χειρουργική επέμβαση, θα υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μείνω παράλυτος από τον λαιμό και κάτω».

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Consequence, ο Osbourne είπε: «Είναι μια πολύ αργή ανάκαμψη. Δεν είμαι καλός στο να είμαι άρρωστος ούτως ή άλλως και θα αργήσει πολύ. Ποτέ δεν ήμουν τόσο στριμωγμένος στη ζωή μου».

Είναι πάντως αισιόδοξος για το μέλλον, προσθέτοντας: «Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω ξανά στη σκηνή. Δεν νομίζω ότι θα κάνω πια περιοδείες εννέα μηνών. Αλλά, δεν ξέρω καν τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή, είμαι ακόμα σε ανάκαμψη και έχω έναν στόχο. Και στόχος μου είναι να επιστρέψω στη σκηνή. Είναι η κινητήρια δύναμη μέσα μου. Μου λείπει το κοινό μου. Μου λείπει να κάνω συναυλίες. Μου λείπει το πλήρωμά μου. Μου λείπει η μπάντα μου. Μου λείπει η όλη φάση».
 

Video Url