Οι LCD Soundsystem διασκευάζουν το main theme του Twin Peaks αφιερωμένο στον Angelo Badalamenti και στην Julee Cruise

Wikimedia Commons / Tore Sætre

Οι LCD Soundsystem απέτισαν φόρο τιμής στον συνθέτη του Twin Peaks, Angelo Badalamenti, ο οποίος πέθανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και στην αείμνηστη τραγουδίστρια Julee Cruise (που πέθανε αυτό το καλοκαίρι) διασκευάζοντας τo διάσημο κομμάτι της σειράς του David Lynch, Falling.

Ενώ το backdrop σκηνικό στο Brooklyn Steel παρουσίαζε το εμβληματικό κόκκινο δωμάτιο του Twin Peaks, ο James Murphy και η παρέα του ενσωμάτωσαν το κομμάτι στο τέλος του "New York I Love You But You're Bringing Me Down" κατά τη διάρκεια του encore τους στην συναυλία της Τρίτης. 

Απομένουν μερικές ακόμη εμφανίσεις των LCD Soundsystem στο Brooklyn Steel, ενώ νωρίτερα, το συγκρότημα απέτισε φόρο τιμής και στην αείμνηστη Christine McVie.

Τον Σεπτέμβριο, οι LCD Soundsystem κυκλοφόρησαν το πρώτο τους νέο τραγούδι μετά από πέντε χρόνια, το "New Body Rhumba", το οποίο αργότερα ερμήνευσαν στην εκπομπή του Stephen Colbert. Το συγκρότημα εμφανίστηκε πρόσφατα στο "Meet Me in the Bathroom", το ντοκιμαντέρ της Lizzy Goodman για την ροκ σκηνή της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Video Url