Η Taylor Swift κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο για την Searchlight Pictures

Wikimedia Commons / Sehome Bay

Η Taylor Swift θα κάνει το μεγάλο σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την Searchlight Pictures.

Η τραγουδίστρια, συνθέτης και τώρα και σκηνοθέτης έχει γράψει ένα πρωτότυπο σενάριο, το οποίο θα παραχθεί από το βραβευμένο με Όσκαρ στούντιο πίσω από τα Nomadland και The Shape of Water. Άλλες βασικές λεπτομέρειες, όπως η πλοκή και το κάστινγκ, κρατούνται κρυφά για την ώρα.

«Η Taylor είναι η καλλιτέχνης μιας ολόκληρης γενιάς. Είναι πραγματική χαρά και προνόμιο να συνεργάζομαι μαζί της καθώς ξεκινά αυτό το συναρπαστικό και νέο δημιουργικό ταξίδι», δήλωσαν οι πρόεδροι της Searchlight, David Greenbaum και Matthew Greenfield.

Η Swift έγινε πρόσφατα η μόνη σόλο καλλιτέχνης που τιμήθηκε με δύο βραβεία καλύτερης σκηνοθεσίας στα MTV Video Music Awards για τη δουλειά της στo All Too Well: The Short Film και στο The Man. Η Swift είναι 11 φορές νικήτρια Grammy και η μόνη γυναίκα καλλιτέχνης που κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Τον Οκτώβριο, η Swift κυκλοφόρησε το Midnights, το 10ο στούντιο άλμπουμ της.

Στην καριέρα της, η Swift έχει δημιουργήσει τη φήμη ότι κινείται απρόσκοπτα μεταξύ διαφορετικών μουσικών ειδών, ενσωματώνοντας pop, country, indie folk και alternative rock. Τα άλμπουμ της περιλαμβάνουν τα Red, 1989 και Folklore.

Η 14λεπτη παραγωγή του All Too Well: The Short Film, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε η Swift, προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca 2022 και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Η Taylor Swift έπαιξε επίσης στην οθόνη, εμφανιζόμενη στα Valentine's Day, Cats και φέτος στο Amsterdam του David O. Russell. Οι δύο τελευταίες ταινίες δεν τα πήγαν και πολύ καλά, αλλά η Swift είχε μόνο μικρούς ρόλους σε αυτές.

Η Searchlight Pictures κυκλοφόρησε πρόσφατα το The Menu του Mark Mylod, μια σκοτεινή κωμική ταινία τρόμου και το The Banshees of Inisherin του Martin McDonagh, που αναμένεται να είναι υποψήφια για Όσκαρ. Οι επερχόμενες κυκλοφορίες περιλαμβάνουν το επόμενο έργο του Γιώργου Λάνθιμου, And με την Emma Stone, τον Jesse Plemons και τον Willem Dafoe.

Video Url