Αυστηροί «MeToo» έλεγχοι πριν την παγκόσμια περιοδεία του Renaissance από την Beyoncé

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Beyoncé θα αναγκάσει όλα τα μέλη του πληρώματός της να υποβάλλονται σε ελέγχους «MeToo» πριν από την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία της  για το άλμπουμ Renaissance.

Οι χορευτές, το συγκρότημα και το πλήρωμά της πρόκειται να υποβληθούν σε έλεγχο ιστορικού πριν από την έναρξη της περιοδείας, σε μια προσπάθεια να «κάνουν την περιοδεία ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον εργασίας», σύμφωνα με τη εφημερίδα Sun και να αποτρέψουν περιπτώσεις ανάρμοστης συμπεριφοράς σεξουαλικής φύσεως.

Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά επίσης θα απαγορευθούν τόσο στις πρόβες όσο και στην ίδια την περιοδεία. «Η Beyoncé ξέρει ότι οι μελλοντικές συναυλίες θα απαιτήσουν έντονη χορογραφία και ακρίβεια, επομένως όλοι πρέπει να είναι καθαροί και νηφάλιοι», ανέφερε μια πηγή κοντά την διάσημη τραγουδίστρια. «Δεν θα υπάρξει κανένα τρελό πάρτι στο δρόμο».

Η Beyoncé θα παρέχει επίσης στο πλήρωμα πρόσβαση σε υποστήριξη ψυχικής υγείας. «Γνωρίζει ότι οι άνθρωποι είναι πιο ευτυχισμένοι όταν ξέρουν ότι η ευημερία τους εκπληρώνεται», συνέχισε η πηγή, «και θέλει να χρησιμοποιήσει όσα έχει μάθει στην χώρο της show business για να δώσει το παράδειγμα».

Οι ημερομηνίες της περιοδείας Renaissance δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η περιοδεία φαινομενικά επιβεβαιώθηκε τον Οκτώβριο, όταν η τραγουδίστρια στο πέμπτο ετήσιο Wearable Art Gala, δημοπράτησε δύο εισιτήρια συναυλιών για την περιοδεία Beyoncé «Renaissance» 2023 παράλληλα με ένα backstage πάσο. Η περιοδεία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2023.

Το πρόσφατο σινγκλ της Beyonce, Cuff It ονομάστηκε το τραγούδι της χρονιάς για το μουσικό περιοδικό NME για το 2022. Το άλμπουμ Renaissance έφθασε στη τρίτη θέση στη λίστα του NME με τα καλύτερα άλμπουμ του 2022.

Video Url