Paramore – “The News”

Το νέο άλμπουμ This Is Why φτάνει τον Φεβρουάριο, ανοίγουν μερικά από τα σόου  της Taylor Swift τον επόμενο χρόνο, είναι επίσης πρωτοπόροι σε μια σειρά από ραντεβού για το 2023 με τους Bloc Party, Foals, Linda Lindas . Έχουμε ήδη ακούσει το ομώνυμο τραγούδι του νέου άλμπουμ και τώρα οι Paramore επιστρέφουν με άλλο ένα σινγκλ. Αυτό ονομάζεται "The News" Υπάρχει ακόμη και ένα βίντεο εμπνευσμένο από ταινίες τρόμου σε σκηνοθεσία των Mike Kluge και Matthew DeLisi.

Οι Paramore επιστρέφουν με το “ The News ”, το τελευταίο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους, This Is Why . Είναι το δεύτερο σινγκλ, μετά το " This Is Why ".

«Το «The News» είναι ένα από εκείνα τα τραγούδια που συγκεντρώθηκαν αρκετά γρήγορα και αισθάνθηκαν συναρπαστικά από την αρχή», δήλωσε η Hayley Williams των Paramore σε ένα δελτίο τύπου. «Αισθάνεται σαν ένα χαρούμενο μέσο μεταξύ της κλασικής αγωνίας Paramore και της εισαγωγής κάποιων επιρροών που πάντα είχαμε αλλά ποτέ δεν εκμεταλλευτήκαμε. Το να παρακολουθώ τα τύμπανα του Zac [Farro] για αυτό ήταν μια από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις από το στούντιο. Στιχουργικά, μάλλον εξηγείται.

Ο 24ωρος κύκλος ειδήσεων είναι απλώς αδύνατο να κατανοηθεί. Και νιώθω έναν πόνο ενοχής όταν αποσυνδέομαι για να προστατεύσω το headspace μου. Η κοινή αντίδραση, ή μη αντίδραση, φαίνεται να είναι η διάσπαση. Κανείς από εμάς δεν είναι αθώος γι' αυτό και ποιος θα μπορούσε να μας κατηγορήσει;».

This Is Why —που κυκλοφορεί στις 10 Φεβρουαρίου— ακολουθεί το After Laughter του 2017 και δύο σόλο άλμπουμ από τον Williams, το Petals for Armor του 2020 και το Flowers για το Vases / Descansos του 2021 . Οι Paramore πρόκειται επίσης να κάνουν μια μεγάλη περιοδεία γύρω από το άλμπουμ.

Video Url