Η Lana Del Rey ανακοινώνει νέο άλμπουμ και μοιράζεται καινούργιο τραγούδι

Copyright Facebook @Lana Del Rey

Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd 

Η Lana Del Rey ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ, Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd και μοιράστηκε το ομώνυμο τραγούδι. Η συνέχεια του Blue Banisters θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου 2023 μέσω της Interscope. Το εξώφυλλο του άλμπουμ παραθέτει  διάφορους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην δημιουργία του, συμπεριλαμβανομένων των παραγωγών Jack Antonoff, Drew Erickson, Zach Dawes, καθώς και των καλεσμένων Jon Batiste, Father John Misty, Tommy Genesis, την μηχανικό ήχου Laura Sisk και άλλους. 

Το 2021, η Lana Del Rey κυκλοφόρησε δύο δίσκους, το Chemtrails Over the Country Club και το Blue Banisters. Με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ, σημείωσε νέο ρεκόρ για τα περισσότερα Νο. 1 άλμπουμ στην κατηγορία Alternative Albums του Billboard. Η μουσικός κυκλοφόρησε πιο πρόσφατα το τραγούδι Watercolor Eyes για την σειρά του HBO, Euphoria και διασκεύασε το Buddy's Rendezvous του αμερικανού Father John Misty.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του άλμπουμ, η Lana Del Rey μοιράστηκε μια δακτυλογραφημένη επιστολή όπου ευχαρίστησε τους φίλους της που βοήθησαν στη δημιουργία του άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων των Father John Misty και Antonoff.

«Τι μπορώ να πω! Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι παρούσα και αισθάνομαι ζωντανή σήμερα», έγραψε η Lana στην επιστολή στο προσωπικό της Instagram λογαριασμό @Honeymoon. 

Και πρόσθεσε, «Όλα ξεκίνησαν για πλάκα, παίζοντας τα τεμπέλικα απογεύματα της Κυριακής που μετατράπηκαν σε μελωδίες με μεγάλες ορχήστρες και απλές μελωδίες που ταίριαζαν σε κάθε στιγμή όπου και αν βρισκόμασταν».