Ο Neil Diamond επιστρέφει στο Broadway με το «Sweet Caroline»

Wikimedia Commons / Gresbek

Ο Neil Diamond σταμάτησε τις περιοδείες αφού διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον.

Το κοινό του Broadway που παρευρέθηκε στη βραδιά έναρξης του A Beautiful Noise: the Neil Diamond Musical δέχθηκαν μια ευχάριστη έκπληξη όταν ο ίδιος ο Neil Diamond εμφανίσθηκε στο κλείσιμο της παράστασης, παροτρύνοντας το κοινό να τραγουδήσει μαζί του, ερμηνεύοντας την πιο μεγάλη επιτυχία του, Sweet Caroline.

Ο Neil Diamond αποσύρθηκε από τις περιοδείες το 2018, αφού διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον, αλλά εξακολουθεί να εμφανίζεται περιστασιακά, όπως έκανε το καλοκαίρι για να τραγουδήσει το Sweet Caroline στο Fenway Park.

Στις 4 Δεκεμβρίου, ο Diamond εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του θεάτρου Broadhurst, υποβασταζόμενος από έναν φίλο του για να βεβαιωθεί ότι κρατούσε την ισορροπία του. Η φωνή του είναι τόσο εκφραστική όσο ποτέ, και υπάρχουν λίγες συγκινήσεις στη ζωντανή μουσική που μπορούν να κοντραριστούν με χιλιάδες ανθρώπους που τραγουδούν το ρεφραίν εν χορώ. 

A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical είχε έσοδα ενός εκατομμυρίου δολαρίων για την πρώτη εβδομάδα, σηματοδοτώντας ένα από τα πιο δυνατά ντεμπούτα της θεατρικής σεζόν. 

 

Video Url