Ο Axl Rose σταματάει να πετάει το μικρόφωνό του στο κοινό μετά από τραυματισμό θεατή

Copyright Instagram @gunsnroses

Ο Rose συνήθιζε να τελειώνει κάθε παράσταση με αυτόν τον τρόπο για 30 χρόνια.

Ο Axl Rose βάζει τέλος σε μια 30ετή παράδοση των Guns N' Roses, αφού η συνηθισμένη του ρίψη μικροφώνου μετά την παράσταση τραυμάτισε έναν θαυμαστή.

«Έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι ένας θαυμαστής μπορεί να τραυματίστηκε στο σόου μας στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας, πιθανόν να χτυπήθηκε στο τέλος του σόου, όταν παραδοσιακά πετάω το μικρόφωνο στους θαυμαστές», είπε Ο Axl Rose σε μια ανακοίνωσή του τον Δεκέμβριο. «Αν είναι αλήθεια, προφανώς δεν θέλουμε να πληγωθεί κανείς με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε από τις συναυλίες μας οπουδήποτε».

Ο Rose πρόσθεσε: «Έχοντας πετάξει το μικρόφωνο στο τέλος του σόου για περισσότερα από 30 χρόνια, πάντα αισθανόμασταν ότι ήταν ένα οικείο μέρος της παράστασης που ήθελαν και γνώριζαν οι θαυμαστές, έχοντας μια ευκαιρία για να πιάσουν το μικρόφωνο. Ανεξάρτητα από το θέμα της δημόσιας ασφάλειας, από εδώ και στο εξής θα αποφεύγουμε να πετάμε το μικρόφωνο ή οτιδήποτε άλλο στους θαυμαστές».

Σύμφωνα με το abc.net, ο Rose χτύπησε μια γυναίκα που ονομαζόταν Rebecca Howe, όταν πέταξε το μικρόφωνό του στο show των Guns N' Roses στην Αδελαΐδα. H άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρές μώλωπες στο πρόσωπό της μετά το περιστατικό.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Rose έβγαλε μια ανακοίνωση ζητώντας από τους θαυμαστές να σταματήσουν να πετούν drones πάνω από τις συναυλίες των Guns N' Roses, εξηγώντας ότι αποσπούσε την προσοχή των άλλων θαυμαστών όπως και του ίδιου του συγκροτήματος. Οι Guns N' Roses κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα νέο σετ box set Use Your Illusion I & II και στοχεύουν να μπουν στο στούντιο για να δουλέψουν σύντομα σε νέα μουσική.

Video Url