Πως οι απεργίες στους σιδηροδρόμους του Λονδίνου επηρεάζουν τα live των The Cure

Copyright Facebook @The Cure

Ο frontman των The Cure, Robert Smith, αντέδρασε με απογοήτευση στην είδηση ότι θα υπάρξει απεργία στους σιδηροδρόμους το ίδιο βράδυ με ένα από τα επερχόμενα show του συγκροτήματος στο Wembley Arena.

Η ένωση σιδηροδρόμων ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μια σειρά από 48ωρες απεργίες που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, η πρώτη ημέρα των οποίων είναι προγραμματισμένη για τις 13 Δεκεμβρίου, την ίδια νύχτα με την τελευταία συναυλία του συγκροτήματος στο Wembley του Λονδίνου.

Περίπου 40.000 εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν σε εργατικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι για τις αμοιβές και τις συνθήκες εργασίας, όπως έκαναν κατά την διάρκεια του έτους. Οι απεργίες που είχαν προγραμματιστεί για τις αρχές αυτού του μήνα ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν σε περαιτέρω συνομιλίες σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για τις αμοιβές.

Τώρα, ο Robert Smith μέσω του Twitter προσπαθεί να ζυγίσει την κατάσταση.
Εκτός από το να μοιραστεί τις πληροφορίες, επανέλαβε επίσης το μήνυμα της ένωση σιδηροδρόμων ότι «σας προτρέπουμε να κατευθύνετε τον θυμό και την απογοήτευσή σας στην κυβέρνηση και τους εργοδότες των σιδηροδρόμων κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας φάσης της απεργιακής δράσης».

«Tι μπορούμε να κάνουμε εκτός από το να ρίξουμε την κυβέρνηση τις επόμενες δυο εβδομάδες… Προτάσεις;»

Τα τρία επερχόμενα σόου στο Wembley Arena αποτελούν μέρος της τρέχουσας περιοδείας των The Cure στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. 
Η ευρωπαϊκή περιοδεία των The Cure τους είδε να κάνουν το ντεμπούτο τους με μια σειρά από νέα τραγούδια: «And Nothing Is Forever», «Alone», «Endsong», «I Can Never Say Goodbye» και «A Fragile Thing».

Μιλώντας στα BandLab NME Awards 2022 τον Μάρτιο, ο Robert Smith είπε αποκλειστικά στο NME ότι το πολυαναμενόμενο 14ο άλμπουμ των The Cure – η συνέχεια του «4:13 Dream» του 2008 – θα ονομάζεται «Songs Of A Lost World». Τον Μάιο, ο Smith είπε στο NME ότι το άλμπουμ ήταν σχεδόν τελειωμένο, ότι δεν είναι πολύ φωτεινό και ότι ακούγεται περισσότερο σαν το «Disintegration» παρά σαν το «Head On The Door».

«Είναι αρκετά αδυσώπητο, κάτι που θα αρέσει στο σκληροπυρηνικό κοινό μας, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουμε κανένα σινγκλ στην πρώτη θέση από αυτό», είπε. «Ήταν αρκετά οδυνηρό, όπως για όλους τους άλλους».

Video Url