Οι Chemical Brothers μαζί με τον Fatboy Slim στο Wilderness Festival 2023

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου στο Cornbury Park του Oxfordshire.

Το Wilderness Festival αποκάλυψε τους καλλιτέχνες που θα εμφανισθούν το καλοκαίρι του 2023, με τους The Chemical Brothers, τους Christine and the Queens και τον Fatboy Slim να είναι headliners.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου στο Cornbury Park του Oxfordshire της Αγγλίας, με έναν εντυπωσιακά συνδυασμό ποπ και ηλεκτρονικών καλλιτεχνών.

Οι Chemical Brothers θα εμφανιστούν ως headliner, προσφέροντας μια υπερβατική ζωντανή εμπειρία που συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τα όρια της ηλεκτρονικής μουσικής με επιβλητικά σκηνικά που ταιριάζουν απόλυτα με τα έξι κλασσικά LP τους που είναι νούμερο ένα στα charts.

Οι Christine and the Queens θα παρουσιάσουν τη νέα τους περσόνα, Redcar, στο κοινό μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους LP, Redcar les adorables étoiles. Το συγκρότημα προσφέρει μια νέα ποιητική ανακατασκευή της τέχνης και της προσωπικότητάς και θα παρουσιάσει μια εντελώς νέα εμπειρία για τους παρευρισκόμενους στο Wilderness Festival.

Ο έτερος θρύλος των big beats, Fatboy Slim επιβεβαιώθηκε ως ο τρίτος headliner. Με τέσσερα στούντιο άλμπουμ που καταγράφουν τη χορευτική σκηνή της δεκαετίας του '90 και των αρχών του 2000, η ενέργεια του άγγλου μουσικού δεν έχει ξεθωριάσει ποτέ, ούτε και η δίψα του κοινού του.

Το πρόσφατα επανενωμένο τρίο των Sugababes επέστρεψε δυναμικά μετά το σετ τους στο Glastonbury 2022, επαναφέροντας τις ποπ επιτυχίες της εποχής των σούπερ σταρ της δεκαετίας του '90. 

Το αυστραλέζικο dance-rave duo Confidence Man είναι γνωστό για την παρουσίαση ενός εκλεκτικού ζωντανού σόου, όπως απέδειξαν πρόσφατα στην περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαθέτοντας πολλές αλλαγές στο ντύσιμο, πλούσιες χορογραφημένες σκηνικές κινήσεις και έντονες μελωδίες για να τα υποστηρίξουν όλα, αυτό θα είναι ένα σύνολο που δεν θα θέλετε να χάσετε. 

Η αγγλίδα τραγουδίστρια Pip Millet θα συμμετάσχει επίσης μετά το ντεμπούτο της LP, When Everything Is Better, I'll Let You Know, καθώς και το κουαρτέτο Los Bitchos, το οποίο λατρεύει την τεκίλα όπως επίσης και το αγαπημένο γκρουπ του Brighton, Lime Garden.
 

Video Url