Δισκοθήκη: The Roots Αμερικάνικο χιπ χοπ

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

Οι Roots είναι ένα αμερικανικό συγκρότημα χιπ χοπ που δημιουργήθηκε το 1987 από τους Tariq "Black Thought" Trotter και Ahmir "Questlove" Thompson στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Roots παίζουν ως το house συγκρότημα στο The Tonight Show του NBC με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon, έχοντας τον ίδιο ρόλο στο Late Night με τον Jimmy Fallon από το 2009 έως το 2014.

Video Url

 

Οι Roots είναι γνωστοί για μια τζαζ και εκλεκτική προσέγγιση στο χιπ χοπ με ζωντανά μουσικά όργανα και η δουλειά του γκρουπ έχει τύχει σταθερής αποδοχής από τους κριτικούς. Η ThoughtCo κατέταξε το συγκρότημα #7 στη λίστα με τα 25 Καλύτερα Hip-Hop Groups όλων των εποχών, αποκαλώντας τα «το πρώτο νόμιμο συγκρότημα του Hip-hop».

Εκτός από τη μουσική του συγκροτήματος, αρκετά μέλη των Roots εμπλέκονται σε παράπλευρα έργα, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής δίσκων, της υποκριτικής και τακτικά ως καλεσμένοι σε άλμπουμ και ζωντανές εμφανίσεις άλλων μουσικών.

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url