Να διαγράψει άμεσα τον Δούκα ο Ανδρουλάκης μήπως και ασχοληθεί με τον Δήμο, όλο με το ΠΑΣΟΚ ασχολείται

Δεν είναι ευχαριστημένοι οι δημότες της Αθήνας από το έργο του δημάρχου, δεν υπάρχει ουσιαστικά τίποτα αξιόλογο που να έχει ήδη πιστωθεί στην θητεία του

Ο Δούκας αφιερώνει τον χρόνο του στο να κάνει παρεμβάσεις στο ΠΣΟΚ για να δείξει το ποσο σημαντικός είναι, ας τον διαγράψει να τον κάνει αρχηγό ο ΣΥΡΙΖΑ, εκεί ταιριάζει καλύτερα.

Το να πιπιλίζει κάθε μέρα την καραμέλα που συνιστά στον Ανδρουλάκη να πάρει απόφαση το συνέδριο ότι δεν θα συνεργασθεί με την ΝΔ είναι ηλίθιο, το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές θα αποφασίσει το τι το συμφέρει, άλλωστε ο Ανδρουλάκης κάθε μέρα κλέει ότι δεν θα συνεργασθεί με την ΝΔ, αυτό διώχνει ψηφοφόρους γιατί θα υπάρχουν αρκετοί που δεν θέλουν ακυβερνησία, ούτε και σύμπραξη με τα αριστερά κόμματα που άλλωστε δεν έχουν και ιδιαίτερη δύναμη για να πάρον την εντολή για κυβέρνηση. Η Καρυστιανού το ψάχνει με δεξιές καταστάσεις, όχι αριστερές, τελικά ο Σαμαράς νιώθει τόσο μίσος που μάλλον θα κατέβει στις εκλογές και θα γίνει ρεζίλι, κρίμα γιατί έχει ικανότητες, αλλά είναι κολλημένος με την παλαιά δεξιά.