Κασσελάκης, Τσίπρας, Πολάκης, ο κόσμος δεν ξέρει ποιος είναι ο ηγέτης του, ούτε ποιον θέλει

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν σταματήσει από τότε που παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, πάντα έχουν σαν βασική αιτία το πώς θα επανέλθει το κόμμα σε αριθμητική δύναμη που του έδινε την δυνατότητα να διεκδικήσει την εξουσία. 

Όσοι σοβαροί αναλυτές ασχολούνται με την πολιτική συμφωνούν σε γενικές γραμμές ότι η λαϊκή δυσαρέσκεια για τις οικονομικές εξελίξεις στην χώρα ήταν αυτή που έδωσε την ώθηση στον ΣΥΡΙΖΑ και ανέβασε το ποσοστό του από το 3% στο ποσοστό που του έδωσε την νίκη στις εκλογές το 2015.

Η θητεία του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είχε αρκετά θετικά στοιχεία και ικανοποίησε σημαντικά πολλά από τα στελέχη του με διάφορους τρόπους, όπως συνηθίζουν να κάνουν πάντα τα Ελληνικά κόμματα που παίρνουν την εξουσία. Όμως ταυτόχρονα έγιναν και πολλά λάθη, κυρίως στην οικονομία και τις σχέσεις μας με τους Ευρωπαίους τους οποίους ο τότε πρωθυπουργός πίστεψε ότι είχε 'στο τσεπάκι' του με το γνωστό Ελληνικό μάγκικο ύφος ανωτερότητας του τζάμπα μάγκα.

Αυτή η πολιτική απέτυχε, όμως είχε  σταθερά φίλους αυτό το 3% στο οποίο βασίστηκε ο Τσίπρας στην αντιπολίτευση του στην ΝΔ και τον Μητσοτάκη, η υιοθέτηση συνθημάτων όπως Γ Μητσοτάκη, Δολοφόνοι και ανάλογα δεν του βγήκε σε καλό όπως έδειξαν τα εκλογικά αποτελέσματα, την ίδια πολιτική ακολούθησε και ο Κασσελάκης, είναι η γραμμή του Πολάκη και όλων όσων έχουν μείνει στο ΣΥΡΙΖΑ, Η γραμμή του 3%

Ο Κασσελάκης έπρεπε να ακολουθήσει αυτό που είναι, δηλαδή μία αλλαγή στην γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και προσπάθεια προσέγγισης κεντρώων, ακόμα και δεξιών ψηφοφόρων, αφού πάντα η Ελλάδα  δίνει κυβερνήσεις που έχουν την έγκριση του κέντρου, η λέξη κέντρο μαγεύει τον Έλληνα, εκεί ποντάρει ο Μητσοτάκης.

Βέβαια δεν μπορούσε να διώξει τον Πολάκη, γι' αυτό έχουμε τις τωρινές εξελίξεις, πάντα θα είναι αιχμάλωτοι του 3% το οποίο με την μαχητικότητα που έχει σε Χ και ΜΜΕ στο διαδίκτυο δίνει την εντύπωση ότι είναι πολύ πιο δυνατό, ενώ είναι ένα τίποτα.

Η οικονομία είναι αυτή που καθορίζει τα πράγματα και όχι το Γ Μητσοτάκη ή ψόφα, αυτά είναι κακίες ανθρώπων οι οποίοι πάντα θα βρίζουν κάποιον, αύριο μπορεί να βρίζουν τον Κασσελάκη, είναι αυτό που αποκαλούν Haters.