Ζούμε το καλοκαίρι της Charli XCX

Ωραία είναι τα Smart Phones σας Smart Watch σας και όλα αυτά τα σύγχρονα αποκτήματα που βοηθούν την καθημερινή σας ζωή. Όμως κάπου στο βάθος του μυαλού σας ας έχετε και την σκέψη με κάποια ευκαιρία να ενισχύσετε την προσπάθεια μας.

Ξέρω σας έχω πρήξει, όμως αισθάνομαι κάπως που από την σελίδα μας παρουσιάζουμε πρώτοι τόσα πράγματα που τα ξέρουν όσοι αγαπούν την μουσική και όλοι το θεωρούν κάτι σαν δεδομένο και όχι μόνο δεν βοηθούν, ενώ μερικοί μπορούν, αλλά κάνουν και αρνητική κριτική.

Αν ήμασταν στην Αμερική τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, εδώ όμως κόψαμε τα σχόλια για να κάνουμε οικονομία..

Ναι μ' αρέσει και μεταφέρω πάντα τον ενθουσιασμό στον Γιάννη που κι αυτός κάνει σαν μικρό παιδί, όπως κάναμε στο μακρινό παρελθόν με κάθε όμορφο νέο τραγούδι.

Για την Charli XCX γράφουμε περισσότερο από 10 χρόνια, όμως ποτέ δεν τράβηξε την ιδιαίτερη προσοχή σας, όμως φέτος είναι και στην Ελλάδα η χρονιά της, γιατί έξω τουλάχιστον σαν συνθέτης είναι από τις καλύτερες με πολλές επιτυχίες.

Το νέο της άλμπουμ Brat είναι από τα άλμπουμ του καλοκαιριού, υποψήφιο για τα Mercury και τώρα με μία μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με την Billie Eilish και άλμπουμ που έχει συνδεθεί με την Καμάλα Χάρις,, όλα αυτά είναι σχετικά περίεργα για μία Αγγλίδα.

Το άλμπουμ δεν είναι ροκ, είναι όμως ο ήχος της εποχής και η Charli δεν ανήκει σε καμιά ομάδα που έχει 'σπρώξιμο' από τα ΜΜΕ για διάφορους λόγους, όπως και η Taylor Swift έχει σχέση με άνδρα, έναν από τους 1975.   Ακούστε το άλμπουμ, δώστε μία ευκαιρία στον εαυτό σας.

Video Url

 

Video Url