Ατιμωρησία, ανασφάλεια, υπογεννητικότητα, στεγαστικό, ακρίβεια, ψάχνουν λύση

Δεν είναι πολλές οι αναμνήσεις μας από το παρελθόν στις οποίες δεν είχαμε προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι πάντα κάτι θα υπάρχει που θα φέρνει σε δύσκολη θέση όσους δεν ανήκουν σ' αυτούς που θεωρούμε σαν βολεμένους.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα σε συνδυασμό με τις φυσικές καταστροφές και την μόνιμη ανικανότητα του δημοσίου σε αρκετούς τομείς από την σύσταση του Ελληνικού κράτους χωρίς σημαντικές βελτιώσεις δημιουργούν μία ανυπόφορη κατάσταση η οποία έχει επιπτώσεις σε μικρούς και μεγάλους, με τους μικρούς να αδυνατούν σχεδόν να κάνουν οικογένεια ή αν έχουν παιδιά για οικονομικούς λόγους και τους ηλικιωμένους που δούλεψαν μία ζωή τηρώντας ευλαβικά όλους τους νόμους, να βλέπουν τα εισοδήματα τους να έχουν συρρικνωθεί σε βαθμό που τους προκαλεί πρόβλημα διαβίωσης γιατί οι κυβερνήσεις έχουν επιλέξει εδώ και χρόνια να κόβουν από αυτούς που δούλεψαν για να βοηθήσουν τους αδύναμους οι οποίοι είχαν διαλέξει να είναι ανασφάλιστοι ή ήλθαν στην Ευρώπη από μακρινές προβληματικές χώρες και ζουν πια με τα επιδόματα της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Οι νόμοι που υπάρχουν είναι έτσι φτιαγμένοι ώστε ένας με αρκετά χρήματα ή έστω αν θέλετε καλό δικηγόρο, δύσκολα θα τιμωρηθεί, τα κράτη δεν θέλουν φυλακισμένους, δεν μπορούν να τους συντηρήσουν, μόνο στην Αμερική υπάρχουν φυλακές και δεν γλιτώνεις.

Στον τομέα της ανασφάλειας, στο όνομα δήθεν της Δημοκρατίας δεν υπάρχουν παντού κάμερες, οι αστυνομικές δυνάμεις δεν απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης, ή θα έλεγα καλύτερα της αγάπης του Ελληνικού λαού όπως πριν από πολλές δεκαετίες, τώρα αυτοί είναι οι κακοί και οι εγκληματίες οι κατατρεγμένοι και καλοί.

Η υπογεννητικότητα είναι πια ανεξέλεγκτη, οι ετεροφυλοφιλικές σχέσεις είναι κάτι μη αποδεκτό με ενθουσιασμό από τα ΜΜΕ που ακολουθούν συγκεκριμένη τακτική που τις αποθαρρύνει. Οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ με το άλλο φύλο όπως πριν, όλοι φοβούνται να κάνουν γνωριμίες και τα ζευγάρια να κάνουν παιδιά αφού δεν μπορούν να τα ζήσουν, Δύο εργαζόμενοι στον εμπορικό τομέα που θα αφήνουν τα παιδιά τους αν δεν έχουν διαθέσιμους γονείς, εργάζονται 3 μέρες της εβδομάδα πρωί, απόγευμα.

Η ακρίβεια, δεν το συζητάμε, προμηθευτές και σούπερ μάρκετ έχουν βρει την κότα με τα χρυσά αβγά και ακριβαίνουν συνέχεια τα πάντα, ο μόνος που μπορεί αντιδράσει είναι ο κόσμος, αλλά δεν το κάνει, η κυβέρνηση δεν μπορεί να τους κάνει ντα σε μία καπιταλιστική κοινωνία.

Το στεγαστικό θα πρέπει να ενεργοποιηθεί, αν υπάρχει η Εργατική εστία και να δίνει φθηνά δάνεια αν έχεις 2-3 παιδιά, κάθε επιπλέον παιδί και πιο χαμηλότοκο δάνειο.