Taylor Swift: Aμέτρητοι επώνυμοι δεν αντιστάθηκαν στην γοητεία της

Θαυμαστές της πλήρωσαν ακόμα και 1000 ευρώ για να την δουν σε κάποια Ευρωπαϊκή πόλη συνδυάζοντας διακοπές και ψυχαγωγία, ενώ αμέτρητοι επώνυμοι δεν έχασαν την ευκαιρία και παρακολούθησαν ένα σώου που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν και το καλύτερο.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να δουν τους Beatles στην δεκαετία του '60 σε Ευρώπη και Αμερική, όταν ήδη ήταν διάσημοι, έβλεπαν και παράλληλα άκουγαν το κοινό που ούρλιαζε στην κυριολεξία, οπότε μιλάμε απλά για το 'συμβάν' του ήμουν κι εγώ εκεί.

Στην Ελλάδα στην οποία δυστυχώς υπάρχουν πάντα σε κάθε τομέα οι ειδικοί που τα ξέρουν όλα, η επιτυχία της Swift κτύπησε την ευαισθησία τους και βρήκαν δουλειά στο διαδίκτυο γράφοντας ότι θέλουν.

Ατελείωτος είναι ο κατάλογος με τους επώνυμους που την παρακολούθησαν μόνο στο Λονδίνο, άσε στις άλλες πόλεις.

Ο Paul McCartney βγήκε το βράδυ της Κυριακής για να υποστηρίξει τη μακροχρόνια φίλη Taylor Swift στις τρεις βραδιές της Eras Tour στο Λονδίνο.

Οι θαυμαστές έπιασαν βίντεο με τον τραγουδιστή των Beatles να περπατά στη σκηνή του ορόφου των VIP πριν ανέβει στη σκηνή η σταρ του «Bejeweled». Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, ο ΜακΚάρτνεϋ φαινόταν ενθουσιασμένος να χειροκροτεί, να επιδεικνύει έναν καρπό γεμάτο βραχιόλια και να αναγνωρίζει τους Σουίφτ που ήταν παρόντες. 

Έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με έκπληξη εμφανίσεις στη λίστα Α, το Λονδίνο μπορεί να είναι επίσημα η πιο δημοφιλής στάση Eras Tour μέχρι σήμερα.

Την Παρασκευή, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γιόρτασε τα 42α γενέθλιά του με τα παιδιά του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10, και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9 ετών. Σύμφωνα με μια selfie που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τρίο συναντήθηκε με τη Σουίφτ και τον φίλο της Τράβις Κέλτσε πριν από την επίδειξη.

 

Την Παρασκευή ήταν ο σταρ του «Queer Eye» Τζόναθαν βαν Νες και η ηθοποιός του «Μπρίτζερτον» Νικόλα Κόφλαν.

Το Σάββατο, οι ηθοποιοί Tom Cruise, Liam Hemsworth, Hugh Grant, Mila Kunis, Ashton Kutcher και η σκηνοθέτις Greta Gerwig εθεάθησαν να χορεύουν στο «Shake It Off».

Την Κυριακή, μαζί με τον ΜακΚάρτνεϊ ήταν η Σόφι Τέρνερ, η Γκρέισι Άμπραμς, η Έλι Γκούλντινγκ, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Φοίβη Γουόλερ-Μπριτζ, ο Άντριου Σκοτ ​​και ο Τζον Μπον Τζόβι.

Ανάμεσα σ' αυτούς που την είδαν και ο Peter Gabriel, ο Dave Grohl και όλη σχεδόν η μουσική σκηνή της Βρετανία από 20 μέχρι 80 ετών και εδώ την σχολιάζουν μερικοί αρνητικά, δικαίωμα τους, αυτοί θα αλλάξουν τον κόσμο και θα τον προσαρμόσουν στα γούστα τους.