Θα βάλει υποψηφιότητα ο Νίκος Παπανδρέου;

Ο Νίκος Παπανδρέου ήταν από τους πρώτους που έθεσαν θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, όντως υπάρχει ένα θέμα αφού ο Ανδρουλάκης δεν δείχνει ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου όπως είχε κάνει ας πούμε ο Τσίπρας ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους παρουσιάσθηκε και όπως αποδείχθηκε είχαν την ικανότητα να πείσουν τους ψηφοφόρους.

Ο Νίκος Παπανδρέου θα είναι ένας ακόμα Παπανδρέου που θα διεκδικήσει την εξουσία, ικανότητες έχει, είναι 67 ετών, ούτε μικρός, αλλά ούτε και μεγάλος.

Σήμερα έγινε 72 η πρώην μεγάλη σας αγάπη ο Γιώργος Παπανδρέου

Από την άλλη ενδιαφέρον φαίνεται ότι θα δείξει και ο δήμαρχος του 14% στην Αθήνα, ας μην κρυβόμαστε, αυτή ήταν η δυναμικότητα του, άσχετα του τι πήρε στην Β' Κυριακή.

Υπάρχει και η Γιαννακοπούλου που έχει μία μαχητικότητα και ξέρει την γλώσσα που θέλει το κοινό και βέβαια θα προκύψουν και άλλοι.

Ο Ανδρουλάκης πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένος και ανθρώπινος, να αφήσει τις υποκλοπές, τα Τέμπη και την ακρίβεια, την οποία κανείς δεν μπορεί να ελέγξει παρά μόνο ο λαός που μπορεί να μην αγοράσει για 1 μήνα τα πανάκριβα σαμπουάν, τα γιαούρτια, την φέτα και όλα τα υπόλοιπα μ ετα οποία τα σούπερ μάρκετ που είναι πονόψυχα θησαυρίζουν.

 

Άντανυ Νταν