Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ανυπομονεί για την άφιξη της λίστας και να ξεκινάει η μέρα κανονικά μετά την άφιξη της σε σημείο να γίνεται εξάρτηση!

Αυτοί οι οποίοι λαμβάνουν κάθε πρωί την λίστα μας έχουν μια ξεχωριστή σχέση με την μουσική αφού την τοποθετούν πάνω από άλλα σημαντικά θέματα της ζωής τους και έχουν το κουράγιο και την πρόθεση να ενισχύουν, με οποιοδήποτε ποσό, δεν έχει ουσιαστικά σημασία, την προσπάθεια μας.

Δεν είναι εύκολο να σας μεταφέρω αυτό που νιώθω για όλους εσάς, ακόμα και αυτούς που με κρίνουν αρνητικά για μερικές από τις θέσεις μου, όλα αυτά τα χρόνια.

Ένας από αυτούς που είναι παραλήπτης της λίστας μας, ο Δημήτρης,  έγραψε τα ίδια συναισθήματα με εμάς που αναζητούμε καθημερινά το περιεχόμενο της λίστας.

'Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ανυπομονεί για την άφιξη της λίστας και να ξεκινάει η μέρα κανονικά μετά την άφιξη της σε σημείο να γίνεται εξάρτηση! Μια όμορφη εξάρτηση!!'

Συμμετοχή στην παρέα μας με ενίσχυση της σελίδας στέλνοντας τουλάχιστον 20 ευρώ τον χρόνο, πληροφορίες σε όλες τις σελίδες στο κάτω μέρος.

 

Video Url