Θα ψηφίζατε κάποιον που θα μείωνε την φορολογία;

Εντυπωσιακή μείωση των φόρων εκτός από όσους έχουν εισόδημα πάνω από 200000 ευρώ, ειδικά αυτούς που έχουν πάνω από 900.000, μείωση της φορολογίας σε αυτούς που νοικιάζουν, ειδικά οι πρώην του ΣΥΡΙΖΑ με τα πολλά σπίτια θα αλλάξουν αισθήματα αν εκλεγεί.

Θα πατάξει την ακρίβεια και μπράβο του, ο franchise φούρνος Θωμόπουλος που είναι στην γειτονιά μου σε μερικούς μήνες έχει πάει την σπανακόπιτα από 1,60 στο 2,70 και βέβαια και τζάμπα να του δίνουν από αύριο το αλεύρι και το σπανάκι δεν θα ρίξει ποτέ τις τιμές.

Είχα μια παρηγοριά, πήγαινα μια φορά την εβδομάδα στην Κηφισιά όπου το Χωριάτικο την είχε 2,10, και τσουπ, την περασμένη εβδομάδα μας δίνει μια στο κεφάλι και την πήγε 2,60 με την μία, δηλαδή 25% αύξηση, τόση θα έδωσε και στα κορίτσια που δουλεύουν  εκεί, (τα τελευταία 10 χρόνια).

Θα τους κανονίσει όλους όμως ο Κασσελάκης και θα γυρίσει το χαμόγελο στα χείλι μου, όντως ανεβαίνει, ακούω λογικούς φίλους να τον υποστηρίζουν, τους κούρασε ο Μητσοτάκης.

Εγώ απλώς ρωτάω, εκτός της περιόδου που κυβέρνησε ο Α. Παπανδρέου που είχε τον τρόπο του, άσχετο αν άφησε οικονομικές πληγές που αν  ζούσε μέχρι σήμερα δεν θα τις μαθαίναμε, πότε ο Έλληνας, είπε, μπράβο καλά έκανα και ψήφισα τον Σημίτη, τον Καραμανλή, τον Τσίπρα, τον Σαμαρά, τον Γ. Παπανδρέου κοκ.