«Garden Lodge»: Πωλείται η αγαπημένη κατοικία του Freddie Mercury

«Garden Lodge», Freddie Mercury - ©X/@LuisSuarezNY

Το «Garden Lodge», η αγαπημένη πρώην κατοικία του αείμνηστου εμβληματικού frontman των Queen, Freddie Mercury, βγήκε στην αγορά για πρώτη φορά μετά τον θάνατό του το 1991 για προσφορές άνω των 38 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τη «New York Post»

Το «Garden Lodge» βρίσκεται στο Kensington και λειτουργούσε σαν ησυχαστήριο για τον διάσημο καλλιτέχνη. Μετά το θάνατό του τον Νοέμβριο του 1991, την οικία κληρονόμησε η φίλη του, Mary Austin. Η Austin συντήρησε με αγάπη το σπίτι και το περιεχόμενό του, διατηρώντας το σχεδόν στην ίδια κατάσταση που το είχε αφήσει ο Mercury. 

Freddie Mercury

«Αυτό το σπίτι έχει τόση αγάπη και ζεστασιά μέσα του σε κάθε δωμάτιο», ανέφερε η Μαίρη Όστιν. «Ήταν χαρά μου να ζω σε αυτό και έχω πολλές υπέροχες αναμνήσεις εδώ. Τώρα που είναι άδειο, μεταφέρομαι πίσω στην πρώτη φορά που το είδαμε. Ήταν ένας μέρος γαλήνης, ένα πραγματικό σπίτι καλλιτέχνη και τώρα είναι η ώρα να εμπιστευτούμε αυτή την αίσθηση γαλήνης στον επόμενο άνθρωπο».

Freddie Mercury

Freddie Mercury

Ο Freddy Mercury και η Mary Austin είχαν σχέση για 7 χρόνια, ωστόσο, μετά τον χωρισμό τους, παρέμειναν στενοί φίλοι έως και τον θάνατό του, στις 24 Νοεμβρίου 1991.