Κασσελάκης, τους έχει μαγέψει σαν ροκσταρ

Όπως έχουν τα πράγματα όλα δείχνουν ότι ο Κασσελάκης δεν έχει καμία τύχη να επικρατήσει στο μέλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, βέβαια κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον και σε μια χώρα όπως η Ελλάδα τα πάντα μπορούν να συμβούν, ακόμα και το να γίνει πρωθυπουργός αυτός που μας έφερε από την Αμερική.

Αλίμονο αν ο κάθε πολιτικός αρχηγός ενέδιδε σε κάθε απαίτηση του κόμματος του που θα αμφισβητούσε την θέση του, είναι λάθος τον να δεχθεί ο Κασσελάκης να κάνει εκλογές, μετά τις Ευροεκλογές θα τον αμφισβητήσει ενδεχομένως ο Παππάς, δώστου πάλι εκλογές, μετά ο Πολάκης, μέχρι να τους διώξει όλους. Έκαναν εκλογές, έκαναν λάθος εκτιμήσεις, τον υποτίμησαν, τους την είχε στημένη ο Τσίπρας με τον μηχανισμό που ελέγχει και τώρα βέβαια έχει μετανιώσει γιατί ο Κασσελάκης θα τον εξαφανίσει αν παραμείνει, αφού δείχνει ότι ελέγχει πια και τα μέλη που ζουν σε νιρβάνα.

Δυστυχώς τα περισσότερα, αν όχι όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκαν τόσο 'λίγα' που όποιος αγαπά την αριστερά θα πρέπει να κλαίει.  

Αν κερδίσει η Γεροβασίλη, στις Ευροεκλογές θα πάρει το μήνυμα της αφού δεν είναι εύκολη μια ανάταση του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς σημαντικές αλλαγές, τότε όλοι θα ζητούν πάλι τον Κασσελάκη, ένα μπάχαλο.