Μια βόλτα με δυο κορίτσια στο 721

Το μεσημέρι επιστρέφοντας από το κέντρο της περιοχής όπου κατοικώ στο λεωφορείο είχα απέναντι μου δύο 16χρονα περίπου κορίτσια τα οποία σύμφωνα με την πάγια τακτική μου  σκέφτηκα να 'ανακρίνω' για την επαφή τους με την μουσική.

Και οι δύο άκουγαν μουσική από διάφορες πλατφόρμες, YouTube, Soundcloud και βασικά Spotify.

Από καινούργια δεν τις είδα και πολύ ενθουσιασμένες, αν και ήξεραν την Billie Eilish και την Ariana Grande, τίποτα άλλο από εκεί και πέρα.

Video Url

 

Πιο καλή επαφή είχαν με τα παλιά μεγάλα ονόματα όπως Deep Purple, Led Zeppelin και ανάλογα λόγω του πατέρα τους.

Video Url

 

Μου είπαν ότι τα αγόρια που γνωρίζουν ακούν όλα τραπ, κάτι που αποδεικνύει σε κάποιο βαθμό την έλλειψη επαφής των γονέων με τα αγόρια τα οποία χαράσουν, τουλάχιστον στην μουσική δικό τους δρόμο.

Video Url

 

Όπως έχω γράψει, εμείς σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε, τι κράτησε όμως τους περισσότερους από εσάς μέσα στην μουσική; η εκπομπή του Πετρίδη, όσοι την ακολούθησαν, όπως και το Ποπ & Ροκ, όταν ήταν υπό την διεύθυνση μας και βέβαια το Site είναι ο απόλυτος σύνδεσμος για όλα αυτά που ζήσαμε μαζί, κάτι σαν ένας σκληρός δίσκος που περιέχει τα πάντα όσα ζήσαμε.

Έχει σημασία να μπορούσαν τα παιδιά σας να παρακολουθούν την σελίδα μας, αυτά θα κερδίσουν, εμείς πάντα από μικρά παιδιά βρίσκαμε τον τρόπο να είμαστε μέσα σε κάθε εποχή, ακόμα και σήμερα, σ' αυτή την ηλικία δυσκολεύομε να πιστέψω ότι θα υπάρχει ένας νέος στην χώρα μας που να έχει καλύτερη συνολική άποψη για την σημερινή μουσική σε παγκόσμιο επίπεδο, στην τραπ ναι θα μας διαλύσει, αλλά δυστυχώς γι' αυτούς τραπ ακούνε μόνο τα Ελληνόπουλα με τέτοια εμμονή.

Γι' αυτό και γίνομαι κουραστικός με το αίτημα για βοήθεια που είναι απαραίτητο για την συνέχεια, δεν το καταλαβαίνετε, δεν πειράζει, ήδη τόσα χρόνια έχω κάνει τόσα πολλά που προσωπικά είμαι καλυμμένος, κανείς δεν σκέφτεται το αύριο, όλοι σκέφτονται το σήμερα και το χθες και ι περισσότεροι είναι κολλημένοι στα 70's γιατί οι περισσότεροι από τις γενιές 50's και 60's έχουν εγκαταλείψει προ πολλού.