Ο Κασσελάκης θα πετύχει αν διατηρήσει την αθωότητα του

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το πριγκιπόπουλο του παραμυθιού για τον ΣΥΡΙΖΑ που όπως πήγαινε τα τελευταία χρόνια ακολουθούσε συνέχεια μία φθίνουσα πορεία.

Ο Κασσελάκης είναι έξυπνος και δεν έχει τα κολλήματα που κουβαλάνε οι περισσότεροι από αυτούς που ίδρυσαν το κόμμα με σκοπό να αλλάξουν τον κόσμο. Προς το παρόν αυτός μας λέει ότι θέλει να αλλάξει την Ελλάδα και οι εμπειρίες που αποκτά κάθε μέρα θα τον βοηθήσουν σ' αυτό και ίσως τα καταφέρει.

Όμως υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα για το οποίο κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμά να μιλήσει.

Ο Πολάκης, ο Τσίπρας, η Αχτσιόγλου, ο Φίλης, ο Σκουρλέτης, ο Τσακαλώτος, όλοι είναι παλαιάς κοπής αριστεροί στους οποίους αρέσει βέβαια ο Δυτικός τρόπος ζωής, η Αμερική, αλλά θεωρούν  και τους Αμερικανούς φονιάδες των λαών, ενώ δεν τους βρίσκει πάντα σύμφωνους η επίθεση που γίνεται στην Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία. Θεωρούν την Ρωσία αριστερή χώρα, ενώ η Ρωσία είναι πιο καπιταλιστική και από την Αμερική, ένα μπέρδεμα.

Όλο σχεδόν το κόμμα πάντα ακολουθούσε την γραμμή που δίνουν τα τρολ στο διαδίκτυο, δηλαδή του γ Μητσοτάκη, Μητσοτάκη δολοφόνε, Μητσοτάκη πυρομανή Νέρωνα, βροχοποιέ που μας έφερες την ακρίβεια και την πανδημία και γενικά τα πάντα που δεν τους αρέσουν.

Αυτοί έχουν καταστρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ και μείωσαν το ποσοστό του στο 17%, Η Αχτσιόγλου την πρώτη μέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της είχαμε τις πυρκαγιές και έβγαλε μία ήπια ανακοίνωση για την κυβέρνηση. Μετά από 5 ώρες και αφού κάποιος της τράβηξε το αυτί έκανε λυσσαλέα επίθεση στον Μητσοτάκη.

Χθες ο Κασσελάκης πέρασε ανώδυνα την συνάντηση του με την Μιχαηλίδου. Μετά από μερικές ώρες τα μάζεψε όλα. έσβησε φωτογραφίες, έκανε μοντάζ σε βίντεο, και της έκανε άστοχη επίθεση. Κάποιος τράβηξε και σ΄αυτόν το αυτί

Χθες βγήκαν 3 σφυγμομετρήσεις και στις 3 έχει πτώση η ΝΔ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν Ο Κασσελάκης δεν είναι αυτός που είναι αλλά υποχείριο του Twitter και των βαρεμένων φανατικών, δεν θα κάνει τίποτα, η γκλαμουριά θα ξεφουσκώσει  και μετά δεν θα υπάρχει προοπτική να επιζήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.