Έχουν συνειδητοποιήσει οι αρχές τι μπορεί να γίνει στον Κηφισό με υπερβολική βροχόπτωση;

Η Ελλάδα είναι η χώρα του Ωχ Αδελφέ και ειδικά στον κρατικό μηχανισμό θα λέγαμε ψέματα αν ισχυριζόμασταν ότι όλα πάνε καλά ενώ συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή τίποτα δεν λειτουργεί όπως πρέπει, όποιος και να είναι στην εξουσία.

Η εκάστοτε κυβέρνηση λειτουργεί σαν τον Superman και τον Spider Man, δηλαδή μας λέει ότι μπορεί να πετάξει, ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της.

Ο Πρωθυπουργός μας μιλάει συνέχεια για την ισχυρή οικονομία μας, αν ξέρεις πέντε πράγματα και ρίξεις μια ματιά στο χρηματιστήριο στις εταιρείες που έχει συμμετοχή το δημόσιο θα καταλάβεις το πως λειτουργεί αυτή η χώρα.

Μόνο όσοι έχουν τον τρόπο τους επιβιώνουν και ειδικά αυτοί οι όμιλοι που έχουν σχέση με το κράτος περνάνε καλά και αυτοί και το κράτος, σαν παραμύθι, όμως τα παραμύθια τα δικά μας λένε ότι ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.

ΟΤΕ, ΑΔΜΗΕ, Τράπεζες, ΕΥΔΑΠ,ΟΛΠ και άλλες εταιρίες έχουν συμπεριφορά που έχει λίγα περίεργα.

Πριν από μερικές μέρες διάβασα ότι ειδικοί επιστήμονες μπήκαν στο υπόγειο τμήμα του Κηφισού με πρόθεση να ελέγξουν τι συμβαίνει πηγαίνοντας μέχρι το Φάληρο.

Δυστυχώς αυτό δεν ήταν εφικτό γιατί σε αρκετά σημεία έχουν μαζευτεί μπάζα, τσιμέντα και ότι μπορεί να φαντασθεί κανείς που πετάνε οι ανεύθυνοι πολίτες και εταιρείες.

Κανονικά έπρεπε ο περιφερειάρχης, ο αρμόδιος υπουργός, περιβάλλοντος μάλλον, να δώσει εντολή να καθαρισθεί άμεσα το ποτάμι, γιατί, αν, αν λέμε κάνει κάποτε στην Αττική μια βροχόπτωση ανάλογη αυτής της Θεσσαλίας, δεν θα απέκλεια, αν και δεν είμαι ειδικός το να έχουμε παρατράγουδα και αν παρουσιασθούν προβλήματα στην Εθνική οδό στον δρόμο που είναι πάνω από το ποτάμι, η Αθήνα θα πάθει τραλαλα.

Αντί λοιπόν κυβέρνηση και αντιπολίτευση να συζητάνε για μπούρδες, όπως οι υποκλοπές οι οποίες ανήκουν στην Εθνική Υπηρεσία πληροφοριών την οποία κανείς δεν μπορεί να ακουμπήσει και το ξέρουν αλλά μας κοροϊδεύουν γιατί αρέσει στον κόσμο και τα ΜΜΕ ας κοιτάξουν  τι θα γίνει με τα μπάζα στο ποτάμι και την Θεσσαλία δεν την περιμένανε αλλά έχουμε Σεπτέμβριο και έχει πλημμυρίσει 2 φορές, με κίνδυνο πολλές περιοχές να γίνουν οριστικά ακατοίκητες.