Το επόμενο βήμα θα είναι το κόμμα της τεχνητής νοημοσύνης, στην Ελλάδα θα κάνει θραύση

Τα τηλεοπτικά μας κανάλια ασχολούνται με το θέμα της εκλογής νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ και ανεβάζουν την τηλεθέαση τους.

Οι εξελίξεις μέχρι την Κυριακή αναμένεται να είναι σημαντικές αφού δημιουργούν ψευδαισθήσεις  ότι κάτι πρόκειται να συμβεί που θα φέρει τα πάνω κάτω, κάτι που βέβαια δεν ισχύει και όποιος από τους δύο υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί θα βρεθεί αυτόματα αντιμέτωπος με την πτώση του κόμματος η οποία δύσκολα θα ανατραπεί από την μια μέρα στην άλλη και ήδη μπορεί αυτή η πτώση να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αν εκλεγεί η Αχτσιόγλου δεν θα αλλάξουν και πολλά πράγματα αφού και η ίδια σχεδόν το λέει ότι είναι στην γραμμή Τσίπρα.

Ο Κασσελάκης ενδεχομένως θα προσελκύσει ένα ποσοστό συντηρητικών ψηφοφόρων, θα χάσει όμως από τους παραδοσιακά αριστερούς. 

Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μετά από 2 χρόνια και αυτό, αν καταφέρει να μπει στην βουλή εκμεταλλευόμενος τις παραιτήσεις των άλλων υποψηφίων.

Αυτό δεν θα είναι και πολύ δύσκολο, υπάρχουν τρόποι που εμείς δεν τους ξέρουμε, έτσι αν κερδίσει σύντομα θα τον έχουμε στην βουλή, εκτός και αν επιλέξει να καλλιεργήσει λίγο πιο πολύ τα Ελληνικά του με τον χρόνο. 

Γιατί είναι καλύτερος στα Αγγλικά, αλλά υστερεί στα Ελληνικά, όπως λένε διάφοροι στον ΣΥΡΙΖΑ.