Οι πιστοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελαν να πάρει θέση ο Αλέξης Τσίπρας, διακυβεύεται η ταυτότητα του κόμματος, Αχτσιόγλου ή Κασσελάκης;

Όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος δείχνει ότι θα έχει την προτίμηση και πιο προβεβλημένων στελεχών ή βουλευτών του κόμματος οι οποίοι βλέπουν σαν πιθανή την επικράτηση του και θα ήθελαν να είναι κομμάτι του αυριανού ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αχτσιόγλου, ανεξάρτητα του αν παραμένει η προτίμηση συγκεκριμένων ΜΜΕ και ομίλων δείχνει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί σ' αυτόν τον καταιγισμό δημοσιότητας υπέρ του Κασσελάκη.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξέρει το τι θα γίνει την Κυριακή, όμως η επιλογή των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, είναι με τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ όπως τον γνωρίζουν ή ένα νέο κόμμα που θα προκύψει γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Κασσελάκης θα  συνεχίσει στην φιλοσοφία του Τσε που ενστερνίζονται πολλοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ανεξάρτητα της κοινωνικής τους θέσης και της περιουσιακής τους κατάστασης.

Είναι επιτακτική ανάγκη ο Αλέξης Τσίπρας να μας πει πως βλέπει το μέλλον του κόμματος που έφερε στην εξουσία και είναι κάτι σαν παιδί του, αν δεν θέλει να το κάνει είναι δικαίωμα του, αλλά θα αδικήσει τον εαυτό του και την ιστορία του.