Αγρότης: Ο Βασιλιάς της φύσης ποτέ δεν πείνασε

Υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας οι οποίοι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα οικονομικά, ζούμε μια δύσκολη εποχή και όποιος δεν έχει την ευελιξία που συχνά απαιτείται για να επιζήσει, πραγματικά περνάει δύσκολες στιγμές.

Λέγοντας ευελιξία δεν εννοώ προδοσία στα ιδανικά μας, αλλά προσαρμογή στις ανάγκες της εποχής και αναζήτηση επαγγελματικών λύσεων που θα μπορούσαν να μας κάνουν ακόμα και πλούσιους.

Μην σας λέω ψέματα, είμαι άσχετος με τα αγροτικά, ξέρω όμως ότι με σκληρή δουλειά πάντα υπάρχει η δυνατότητα να ζήσει κανείς δουλεύοντας πολύ σκληρά δίπλα στην φύση και όχι κλεισμένος σε ένα διαμέρισμα και κλαίγοντας την τύχη του πάνω από έναν υπολογιστή.

Πραγματικά πιστεύω ότι η γη είναι σαν την γυναίκα που περιμένει κάποιον να την γονιμοποιήσει και αυτό δεν είναι καθόλου μειωτικό για το γυναικείο φύλο, η γη είναι η μάνα μας, όπως και η μητέρα μας.

Δουλεύοντας στους αγρούς οι οποίοι σε μεγάλο ποσοστό είναι παρατημένοι στην τύχη τους, έχεις την δυνατότητα να ζήσεις και ανάλογα με τις ικανότητες σου να κάνεις και κάτι περισσότερο, 

Μπορείς ίσως να υπενοικιάσεις μία έκταση, φυτεύοντας νέα προϊόντα που ταιριάζουν στο περιβάλλον, αλλά και σαν απλός εργάτης το μεροκάματο δεν είναι και τόσο χαμηλό και σαφώς καλύτερο από άλλες δουλειές.

Δυσκολίες υπάρχουν, αλλά αν ήμουν νέος ίσως το δοκίμαζα, χωρίς την καλλιέργεια της γης ο πλανήτης και ο άνθρωπος δεν θα τα καταφέρουν και τα τρόφιμα μελλοντικά θα έχουν ανάλογη  τιμή με αυτή του του χρυσού και ας γελάτε κοροϊδεύοντας.