Με την τεχνητή νοημοσύνη θα δώσουν το τελικό κτύπημα στην μουσική

Εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε εξέλιξη μία μεγάλη προσπάθεια για τον απόλυτο έλεγχο των ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα, από τον αθλητισμό μέχρι κάθε μορφή τέχνης και από την υγεία μέχρι την πολιτική.

Βασικός πυλώνας επίτευξης όλων αυτών των στόχων είναι ο τρόπος που τα διάφορα μέσα επεμβαίνουν στην καθημερινή μας ζωή εκμεταλλευόμενοι συνήθως της αδυναμίες του συστήματος, τα λάθη των πολιτικών και ουσιαστικά την αδιαφορία των πολιτών ακόμα και για πολέμους όπως αυτός στην Ουκρανία ή και σε άλλα μέρη του πλανήτη με χιλιάδες νεκρούς σε καθημερινή βάση.

Στην μουσική θα προσπαθήσουν μέσω της τεχνητής νοημοσύνης η οποία θα προκαλεί ενδιαφέρον στους πιτσιρικάδες να διοχετεύσουν στους νέους την οριστική μορφή αυτών που ήδη προωθούν με την Ασιατική κουλτούρα.

Αύριο θα αρχίσει μια εξελιγμένη μορφή του σεξ με κούκλες, μερικές μπορεί και να τεκνοποιούν, τίποτα δεν είναι πια αδύνατο και οι νέοι θα απομακρύνονται όλο και περισσότερο από την απλή όμορφη μουσική.

Οι περισσότερες σελίδες που γράφουν για μουσική ήδη έχουν κάνει στροφή σε πολλά πράγματα και η μουσική που ξέραμε και δεν την αναζητούν πια πολλοί, θα αποτελέσει παρελθόν.

Τα παιδιά θα φτάσουν στο σημείο να νομίζουν ότι μουσική είναι μόνο αυτά που ακούνε στο YouTube σε διάφορα παιχνίδια, αν έχετε επαφή με μικρά παιδιά θα βλέπετε τι έρχεται.

Όλοι δούλοι στο χρήμα, ο Paul McCartney 81 ετών α βγάλει λέει νέο τραγούδι με τους Beatles και την φωνή του Lennon μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, γιατί Paul τι θα κερδίσουμε από αυτό εμείς που μεγαλώσαμε με τα τραγούδια σας, μια τρύπα στο νερό κι εσύ την ανάγνωση ο Paul με τοπ 10 στα 81του.