Να γράφετε μόνο για μουσική, όχι για να σας στηρίζουμε, αλλά....

Εδώ και αρκετά χρόνια πιστεύουμε ότι αυτοί που θέλουν να φυλακίσουν το μυαλό μας προσπαθούν με διάφορους τρόπους να μας κάνουν να 'γίνουμε πιο λογικοί' και να μην γράφουμε πράγματα που τους ενοχλούν.

Αυτό που έχει υπερκεράσει πια τα αθλητικά, είναι η πολιτική η οποία δυστυχώς συνεχίζει να βοηθάει σημαντικά όσους στηρίζουν, όχι μόνο τα κόμματα που είναι στην εξουσία, αλλά και τα υπόλοιπα, αφού όλοι ουσιαστικά είναι μία παρέα,

Καθημερινές είναι οι απειλές από όσους μας ζητούν να γράφουμε μόνο για μουσική, στην οποία δήθεν είμαστε ειδικοί και να αφήσουμε τα πολιτικά.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι αν αύριο σταματήσουμε τα πάντα και γράφουμε μόνο για μουσική ότι θα έχουμε κάποιου είδους στήριξη, δηλαδή έστω ότι θα πατάνε κάπου κάπου το link να ακούν ή να διαβάζουν το τι γράφουμε, απλά δεν θα προσπαθούν για το κακό μας.

Αυτό συμβαίνει από τους φίλους σχεδόν όλων των κομμάτων, άλλων λιγότερο, άλλων περισσότερο.

Δεν τους ενοχλεί το ότι υποστηρίζουμε κάποιον αρχηγό κόμματος ή το ίδιο το κόμμα γιατί αυτό είναι ολοφάνερο ότι δεν το κάναμε ποτέ.

Τους ενοχλεί όμως έστω και η αναφορά του πολιτικού, καλλιτέχνη, πολίτη, ή οτιδήποτε που πιστεύουν ότι έχει αντίθετες πολιτικές πεποιθήσεις με αυτούς. 

Δηλαδή ζούμε μία κατάσταση όπως στα γήπεδα όπου επιτρέπεται συνήθως η είσοδος οπαδών της μίας ομάδας, με την διαφορά ότι εμείς είμαστε' με την Εθνική Ελλάδος' και αυτό ενοχλεί, γιατί ίσως είμαστε εθνικόφρονες, χρυσαυγίτες ή δεν ξέρω τι.

Δυστυχώς ελάχιστοι πια από εσάς μας στηρίζουν, οι περισσότεροι, ίσως δεν μπορούν πια, ή δεν το επιθυμούν για διάφορους λόγους και είναι δικαίωμα τους, ενώ τους ευχαριστούμε για την αρχική τους βοήθεια, ξέρουμε ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα, ακόμα και οι μεγαλύτεροι έρωτες.

Αυτή η εμμονή σίγουρα έχει επιπτώσεις σε εμάς γιατί σχεδόν όλοι οι άνθρωποι είναι οπαδοί, μισούν την ουδετερότητα και ειδικά εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον αυτό έχει πάρει μεγαλύτερη έκταση. 

Video Url