Σπαράζει η καρδιά του Eλληνα για τον αποκλεισμό από το σκουπιδαριό της Eurovision

Μεγάλη έκταση τα πρωινάδικα, αλλά και σε διάφορες προσωπικές σελίδες αυτών που ασχολούνται με τα κοινωνικά πήρε ο αποκλεισμός της χώρας μας από τον τελικό της Eurovision στον οποίο μερικοί δεν διστάζουν να δώσουν και πολιτικές προεκτάσεις.

Ο θεσμός της Eurovision εδώ και  πολλά χρόνια δεν έχει σχέση με τα τραγούδια που έπαιρναν μέρος στις δεκαετίες 60 και 70, και σε κάποιο βαθμό του 80 και βασικά εξαιρετικά σπάνια βγαίνει κάποια μεγάλη επιτυχία από αυτόν.

 

Μικρή εξαίρεση πριν από 2 χρόνια οι Måneskin που κι αυτοί δεν τους βλέπω να έχουν ιδιαίτερα θετική συνέχεια.

Η Eurovision έχει γίνει χώρος αντιπαράθεσης των χωρών που είναι φιλικοί προς την Ρωσία και αυτών που είναι φιλικών στην δύση.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο αποκλεισμός στην Ρωσία έδωσε τώρα άλλη γραμμή στις ψηφοφορίες και η δύση ψηφίζει Ουκρανία για να πικάρει τους Ρώσους, εντελώς αδιάφορος ο θεσμός σε μία εποχή που βέβαια και σε γενικές γραμμές η μουσική δεν είναι στα καλύτερα της.

Δηλαδή ποιος Έλληνας θα μπορούσε σίγουρα να διακριθεί σήμερα στην Eurovision, έχουμε τόσα πολλά νέα αστέρια; 

Αυτοί που έπρεπε να είναι δυσαρεστημένοι είναι οι πιτσαδόροι που θα χάσουν παραγγελίες αφού χωρίς την Ελλάδα θα είναι μειωμένο το ενδιαφέρον. Και να περνούσε ο πιτσιρικάς, δύσκολα θα είχε αποφύγει τις τελευταίες θέσεις και δως του βαρύγδουπες δηλώσεις από αυτές που τρέχουν τα πρωινάδικα σε αναζήτηση της αιτίας του τι φταίει και δεν θα είμαστε στα 5 πρώτα όπως συμβαίνει συχνά στην ιστορία μας, δηλαδή 2-3 φορές σε 50 χρόνια.

 

H καλύτερη παρουσία στην Eurovision από Ελληνίδα ήταν αυτή για την Βίκυ, αλλά όχι για την Ελλάδα και 2 φορές μάλιστα, καταπληκτική.

Video Url