Στηρίξτε Αλαφούζο, Γιοβάνοβιτς, δεν υπάρχει άλλη λύση, κάποτε ο Αντωνιάδης έβαλε 39 γκολ, τώρα η ομάδα έχει βάλει 46

Παλαιότερα υπήρχαν οι διάφοροι επίδοξοι σωτήρες που έλεγαν ότι θα σώσουν τον Παναθηναϊκό βάζοντας πολλά χρήματα, ακόμα και άραβες είχαν δήθεν ενδιαφερθεί.

Πρέπει να το πάρετε απόφαση ο Αλαφούζος και η οικογένεια του έβαλαν σε κάποια τάξη τα οικονομικά της ομάδας και ουσιαστικά κάθε χρόνο χάνουν ένα σημαντικό ποσό.

Προσωπικά βέβαια πιστεύω ότι υπάρχουν κάποιοι καλοί άνθρωποι που δεν συμπαθούν πια την ομάδα, αλλά την στηρίζουν γιατί αποτελεί περουσιακό τους στοιχείο και βασικά ποτέ δεν πουλάνε, μόνο αγοράζουν.

Ο Παναθηναϊκός, αργά, αλλά σταθερά, έχει μία βελτίωση και αν βάλει κάποιος γύρω στα 20 εκατομμύρια, ίσως τον δούμε να κάνει κάτι και στην Ευρώπη.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι βέβαια από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, είναι σοβαρός και πολύ καλός, ενώ ξέρει την δυναμικότητα της ομάδας.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αλλά και ο ΠΑΟΚ πάντα είχαν τον τρόπο τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ο Αλαφούζος ακολουθεί την τακτική των προκατόχων του, τους οποίους έδιωξαν οι φανατικοί οπαδοί οι οποίοι θέλουν την ομάδα να λειτουργεί διαφορετικά.

Αν έβαια ο Γιοβάνοβιτς δεν βρει πόρους να ενισχυθεί η ομάδα, του χρόνου θα είναι πάλι τέταρτη, αφού έει γίνει ένας καλός Άρης και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παραμείνει τόσο χάλια, ενώ στον ΠΑΟΚ γίνεται καλή δουλειά, με την ΑΕΚ να καταφέρνει πια να πάρει την θέση του Ολυμπιακού, σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι είχε την εύνοια VAR και διαιτησίας, συμβαίνουν αυτά βέβαια, αλλά σε όλους σχεδόν τους αγώνες της στα Play Off  είχαμε αλλαγές διαιτητών, στο VAR, στους επόπτες, τόσες συμπτώσεις πια.

Μην τα βάζετε με τον Αλαφούζο και τον Γιοβάνοβιτς, το 1971-72 ο Αντωνιάδης έβαλε 39 γκολ, φέτος ο παναθηναϊκός έχει βάλει 46.