Τέλος εποχής για τους Metallica, δεν θα είναι Νο 1 στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το νέο άλμπουμ 72 Seasons των Metallica θα είναι το πρώτο εδώ και αρκετά χρόνια που δεν θα γίνει Νο 1 στις ΗΠΑ από το 1988 και το And Justice For All που έφτασε στο Νο 6 γιατί δεν είχαν περάσει τότε ακόμα στο ευρύ κοινό.

To 72 Seasons εκ πρώτης όψεως είναι ένα άλμπουμ με δυναμικά τραγούδια όμως λείπει πια αυτό το κάτι που υπήρχε στα προηγούμενα από τα άλμπουμ τους, ειδικά οι δυναμικές μπαλάντες που τους καθιέρωσαν και δεν μπόρεσε αρχικά να προσεγγίσει όλους τους παλιούς φίλους.

Δεν είναι εύκολο να εκτοπίσεις από την κορυφή τον Morgan Wallen που παρά την αντίσταση που δείχνουν στην επιτυχία του τα περισσότερα media που ελέγχονται από μαύρους και δημοκρατικούς, έχει τόση διαφορά από τους υπόλοιπους που προς το παρόν μόνο ένα νέο άλμπουμ της Taylor Swift θα μπορούσε να σταματήσει,

Όλα τα παραδοσιακά  μέσα προβάλλουν τον δίσκο της SZA o  οποίος είναι καλός, αλλά σε απήχηση ενώ δεν έχει πουλήσει ούτε τα μισά μέσα στο 2023, το Billboard επιμένει να την εκθειάζει την στιγμή που πουλάει μόλις 200 άλμπουμ την εβδομάδα. Τα υπόλοιπα είναι μέσω streaming τα οποία έχουν δημιουργήσει μία νέα κατάσταση που δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα.

Οι Metallica βέβαια μεγάλωσαν και όση οργή και να κουβαλάνε τα τραγούδια τους δεν είναι εύκολο να την περάσουν στους νεαρούς φίλους του ροκ οι οποίοι ακόμα και αν ακολουθούν το ροκ το ακολουθούν λόγω της έντασης της μουσικής και δεν έχουν το δέσιμο με τα τραγούδια που είχαν οι παλαιότεροι.

Ο κόσμος έχει ανάγκη από ένα συγκρότημα με νεαρούς που να παίζουν αυτήν την μουσική, δεν είναι εύκολο να την αποδεχθεί από 60ρηδες

Ας μην ξεχνάμε ότι το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε πριν από 40 χρόνια, δεν είναι και λίγα.

Video Url