Οι δισκογραφικές τροφοδοτούν το κοινό με ό,τι 'τροφή θέλουν', απλά η ποιότητα αλλάζει

Οι εταιρείες της μουσικής αξιοποιούν πάντα με τον καλύτερο τρόπο την άποψη αυτών που πιστεύουν ότι χρειάζεται υλικό από διάφορα μουσικά είδη για να ψυχαγωγήσεις το κοινό, έτσι το ρεπερτόριο δεν είναι πάντα το ίδιο.

 

Με την μόνιμη συνεργασία των ΜΜΕ βρίσκουν πάντα αυτό που είναι ελκυστικό στο νεανικό βασικά κοινό που αποτελεί και την πηγή των εσόδων τους και το τροφοδοτούν με το κατάλληλο ρεπερτόριο που αλλάζει όπως οι διάφορες μόδες.

 

Τώρα περάσαμε μία φάση με τα συγκροτήματα που έχουν σαν προέλευση την Κορέα και για κάποιο λόγο έχουν απήχηση στους νέους, όπως έχει πάντα και το χιπ χοπ.

 

Σε παλαιότερες δεκαετίες ήταν το ροκ, η ντίσκο, η ποπ, το πανκ, απλά το υλικό ήταν καλύτερο, όπως και οι εμπνεύσεις των δημιουργών που δεν έδιναν και πολύ σημασία στην τεχνολογία, αλλά η μουσική ήταν η βασική τους έμπνευση.

 

Αυτοί επέβαλλαν στα 60's τους Hermans Hermits, τους Monkees, αργότερα τους Abba που τους περιφρονούσαν οι φίλοι του ροκ και τώρα είναι αγαπημένοι όλων και στο Rock and Roll Hall Of Fame και άλλους που τελικά δικαίωσε ο χρόνος.