Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας

Είναι συνήθεια σε πολλούς πολιτικούς τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν, άλλωστε δεν στοιχίζουν τίποτα και απευθύνονται σε ένα λαό που τα τελευταία 30 χρόνια χλευάζει ή βρίζει σε σημαντικό ποσοστό όλους τους Έλληνες πρωθυπουργούς που ψηφίσθηκαν από σημαντικά ποσοστά του λαού.

 

Κωνσταντίνος και Κυριάκος Μητσοτάκης, Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Κώστας Καραμανλής, Αλέξης Τσίπρας, ακόμα και οι υπηρεσιακοί τύπου Παπαδήμου, έχουν ακούσει πολλά.

Το ξέρουν το παιχνίδι οι πολιτικοί μας, αυτή είναι η δουλειά τους, έτσι ζούνε αυτοί και το μεγάλο σε αριθμό περιβάλλον τους λόγω της μεγάλης απήχησης που έχουν τα κόμματα εξουσίας.

Φήμες ή γεγονότα λένε ότι μερικοί από αυτούς προσπάθησαν να ανατρέψουν καταστάσεις στις σχέσεις μας με τους ξένους, άλλοι αμφισβητούν κατά καιρούς θεσμικές καταστάσεις, όμως ρωτάω ειλικρινά τους οπαδούς όλων  των κομμάτων, αν σταματήσεις στον δρόμο 13 άτομα και τους κάνεις ένα υποθετικό ερώτημα που μπορεί να έχει δύο διαφορετικές απαντήσεις, υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουν και οι 13, δύσκολο, συνεπώς το να ρίχνουμε πάντα βενζίνη στην φωτιά δεν βοηθάει την χώρα, υπάρχει και η λογική.