Πώς η εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη έχει επηρεάσει τη ζωή πολλών ανθρώπων στον πλανήτη

O Ernesto Lechner θα μπορούσε να είναι το αντικείμενο μιας κινηματογραφικής ταινίας όπως και αυτά που έζησαν οι περισσότεροι από τους ακροατές που συχνά διαμόρφωναν την ζωή τους σύμφωνα με τις ανάγκες ακρόασης της εκπομπής του Γιάννη Πετρίδη στο Α΄ Πρόγραμμα, δεν είναι τυχαίο το ότι έχει επηρεάσει το σενάριο  της ταινίας Τέλος Εποχής.

Όλοι παίξαμε και παίζουμε κάποιο ρόλο στην ταινία με την ραδιοφωνική ζωή του Πετρίδη στο Α' Πρόγραμμα που άρχισε το 1975 μετά από μία δική μου πρόταση στον Μάικ Ροζάκη, σε συζήτηση που είχαμε οι τρεις μας και ο οποίος την μετέφερε στον Μάνο Χατζιδάκι και αυτός πήρε την απόφαση για την καθημερινή εκπομπή, αφού, όπως λέει και ο Γιώργος Παπαστεφάνου έδωσε κι αυτός την σύμφωνη γνώμη του σαν υπεύθυνος ανάλογων αποφάσεων τότε. 

Ο Ερνέστο είχε έλθει μικρό παιδί με την μητέρα του από την Αργεντινή, θα ήταν γύρω στα 10 και έμειναν στην Ρόδο.

Εκεί ο Ερνέστο έτυχε να ακούσει την εκπομπή και έγινε φανατικός φίλος της, ενώ όπως πολλοί από εμάς αφιέρωσε την ζωή του στην μουσική.

 

Video Url

 

Αυτήν την εβδομάδα ο Ερνέστο που ζει εδώ και χρόνια στο Λος Άντζελες και δεν έχει χάσει την επαφή με αυτά που τον βοήθησαν να αγαπήσει την μουσική, μας έστειλε μήνυμα ότι έχει γράψει κριτική για ένα από τα άλμπουμ που ξεχωρίζουν αυτήν την εβδομάδα για το νέο Rolling Stone με θέμα την Κολομβιανή τραγουδίστρια Karol G που το νέο της τραγούδι που είναι ντουέτο με την Shakira έχει κάνει ήδη 15 εκατομμύρια κτυπήματα μέσα σε στις πρώτες 13 ώρες.

 

Αναφέρεται και αυτό στον χωρισμό και των δύο από τους συζύγους τους, της Shakira από τον Πικέ, τα αρχικά του τραγουδιού TOG Te Quedo Grande σημαίνουν 'Εγινες πολύ μεγάλος'.

Video Url

 

ALBUM REVIEW

Karol G’s ‘Mañana Será Bonito’ Is A Post-Breakup Gem

The Colombian pop star delivers her best music yet with her lush, sprawling fourth album